Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Scutul de la Deveselu nu ne apără de ruşi şi nu este o structură NATO

Mircea Badea: Scutul de la Deveselu nu ne apără de ruşi şi nu este o structură NATO

Mircea Badea: Scutul de la Deveselu nu ne apără de ruşi şi nu este o structură NATO
Sursa foto: Foto: VideoNews
18 Oct 2015   •   23:59

Realizatorul emisiunii În gura presei, Mircea Badea, a ţinut să explice, în pasa de duminică seară cu emisiunea Sinteza Zilei, mai multe aspecte care scapă anumitor canale media din România, legate de scutul de la Deveselu şi 

 
"Scutul de la Deveselu nu ne apără de Rusia. Nu protejează pe nimeni de Rusia. Scutul de la Deveselu protejează de Iran. Nu de Rusia. Şi nu pe noi. Deci scutul nu are legătură cu Rusia." 
 
"Scutul de la Deveselu nu este o structură NATO. Este o operaţiune americană. Cum a spus şi domnul Rasmussen. Eu nu spun asta decât pentru informare. Aud atât de multe tâmpenii încât am simţit nevoia să spun şi eu ceva. Nu mai pot cu prostia asta din media, unde se mestecă un folclor care nu are legătură cu lucrurile pragmatice."
 
În schimb, Mircea Badea a comentat, în stilul caracteristic, "ştirea care va interesa cu adevărat România". 
 
Altfel, ştirea care va interesa cu adevărat România este că Sânzi s-a măritat. Asta înseamnă să fii meseriaş. Chiar mă gândesc să fac emisiune despre asta. Nu ştiu dacă Deveselu este o idee bună, dar bustul lui Sânzi şi costumul lui Nicu Zuluf, poate e ceva.
 

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close