Antena 3 CNN Actualitate Mircea Băsescu rămâne în AREST. Avocatul a cerut ELIBERAREA fratelui preşedintelui: "Înregistrările NU sunt ORIGINALE"

Mircea Băsescu rămâne în AREST. Avocatul a cerut ELIBERAREA fratelui preşedintelui: "Înregistrările NU sunt ORIGINALE"

Mircea Băsescu rămâne în AREST. Avocatul a cerut ELIBERAREA fratelui preşedintelui: "Înregistrările NU sunt ORIGINALE"
de O.P.    |    16 Iul 2014   •   13:25
UPDATE:  În urmă cu câteva momente instanţa a decis că fratele preşedintelui va rămâne în arest, în ciuda eforturilor avocaţilor de a-i demonstra nevinovăţia.

UPDATE: 
Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână vor fi aduşi înapoi în Capitală.

UPDATE: 
Audierea lui Mircea Băsescu s-a încheiat. Avocatul care îl apără pe fratele preşedintelui a cerut eliberarea acestuia pe motiv că este nevinovat, iar înregistrările nu sunt originale.

UPDATE
: Mircea Băsescu se află în faţa judecătorilor de la Constanţa. Fratele preşedintelui a fost scos din arestul central din Capitală în această dimineaţă şi dus la primul termen din procesul în care e acuzat de trafic de influenţă. Judecătorii vor verifica legalitatea arestului preventiv, iar Mircea Băsescu are şanse chiar să fie eliberat.

UPDATE
: Mircea Băsescu a fost dus în această dimineaţă la Constanţa unde începe procesul în care este judecat pentru trafic de influenţă. În imagini s-a putut vedea că în aceeaşi dubă în care era transportat Mircea Băsescu se afla şi Marian Căpăţână, inculpat în acelaşi dosar.





Fratele preşedintelui nu va rămâne însă într-un penitenciar de la malul mării ci se va întoarce în Arestul Poliţiei Capitalei.



Motivul acestei decizii este că Mircea Băsescu s-a mai ales cu un dosar penal in care este acuzat că a încercat sa inducă în eroare organele judiciare.

×
Subiecte în articol: mircea basescu marian capatana
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close