Mircea Băsescu rămâne în AREST. Avocatul a cerut ELIBERAREA fratelui preşedintelui: "Înregistrările NU sunt ORIGINALE"

de O.P.    |    16 Iul 2014   •   13:25
Mircea Băsescu rămâne în AREST. Avocatul a cerut ELIBERAREA fratelui preşedintelui: "Înregistrările NU sunt ORIGINALE"
UPDATE:  În urmă cu câteva momente instanţa a decis că fratele preşedintelui va rămâne în arest, în ciuda eforturilor avocaţilor de a-i demonstra nevinovăţia.

UPDATE: 
Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână vor fi aduşi înapoi în Capitală.

UPDATE: 
Audierea lui Mircea Băsescu s-a încheiat. Avocatul care îl apără pe fratele preşedintelui a cerut eliberarea acestuia pe motiv că este nevinovat, iar înregistrările nu sunt originale.

UPDATE
: Mircea Băsescu se află în faţa judecătorilor de la Constanţa. Fratele preşedintelui a fost scos din arestul central din Capitală în această dimineaţă şi dus la primul termen din procesul în care e acuzat de trafic de influenţă. Judecătorii vor verifica legalitatea arestului preventiv, iar Mircea Băsescu are şanse chiar să fie eliberat.

UPDATE
: Mircea Băsescu a fost dus în această dimineaţă la Constanţa unde începe procesul în care este judecat pentru trafic de influenţă. În imagini s-a putut vedea că în aceeaşi dubă în care era transportat Mircea Băsescu se afla şi Marian Căpăţână, inculpat în acelaşi dosar.
UPDATE: Mai mult, avocatul Pavel Abraham a declarat într-o intervenţie în Ştirile Dimineţii că Marian Căpăţână şi Mircea Băsescu au stat în aceeaşi celulă pe perioada arestului din Bucureşti, fapt ce nu este tocmai normal având în vedere că sunt inculpaţi în acelaşi dosar.Fratele preşedintelui nu va rămâne însă într-un penitenciar de la malul mării ci se va întoarce în Arestul Poliţiei Capitalei.Motivul acestei decizii este că Mircea Băsescu s-a mai ales cu un dosar penal in care este acuzat că a încercat sa inducă în eroare organele judiciare.

x close