Antena 3 CNN Actualitate Mircea Băsescu, şantajat de ginerele şi fiica lui Bercea Mondial. Interlopii susţin că îl au la mână pe fratele preşedintelui cu o înregistrare

Mircea Băsescu, şantajat de ginerele şi fiica lui Bercea Mondial. Interlopii susţin că îl au la mână pe fratele preşedintelui cu o înregistrare

Mircea Băsescu, şantajat de ginerele şi fiica lui Bercea Mondial. Interlopii susţin că îl au la mână pe fratele preşedintelui cu o înregistrare
de M.T.    |    31 Mai 2014   •   09:35

Un nou scandal în care apare fratele preşedintelui Traian Băsescu legat de Bercea Mondial. Ginerele şi fata lui Bercea au fost ridicaţi de procurori, în timp ce primeau 10.000 de euro de la Mircea Băsescu. Acesta din urmă îi  reclamase pe cei doi pentru şantaj.

Interlopii susţin însă că îl au la mână pe fratele preşedintelui cu o înregistrare, în care s-ar negocia eliberarea din închisoare a lui Bercea, contra unei sume de 600.000 de euro.

Fiul lui Bercea Mondial susţine, în plus, că o parte din bani ar fi trebuit să ajungă la Traian Băsescu.

Fiul lui Bercea Mondial spune că 300.000 de euro din şpagă ar fi ajuns chiar la Traian Băsescu, acelaşi lucru fiind susţinut şi de fiica interlopului.

Fiul lui Bercea susţine că ar fi dat această sumă uriaşă pentru ca fratele preşedintelui să-şi foloseasă relaţiile şi să-i scape tatăl de puşcărie. Avocatul Pavel Abraham spune că a văzut o parte din aceste filmări.

După ce şantajiştii l-au ameninţat că vor face publice imaginile în care ia banii, Mircea Băsescu a făcut plângere, spune avocatul acestuia. Fratele preşedintelui a fost citat şi va fi audiat în calitate de denunţător.

Într-un răspuns trimis Antena 3, Administraţia Prezidenţială susţine că acuzaţiile familiei lui Bercea Mondial sunt false.

„Domnul Florin Anghel, doamna Fănica Anghel, domnul Marius Constantin, doamna Izaura Anghel şi un minor au încercat să-l şantajeze pe domnul Mircea Băsescu, fratele preşedintelui României, domnul Traian Băsescu. Aşa cum prevede legislaţia în vigoare, domnul Mircea Băsescu a sesizat de îndată organele de anchetă.  Acuzaţiile la care se face referire în solicitarea dumneavoastră sunt mincinoase şi nu au nicio legătură cu realitatea”, se arată în răspunsul preşedinţiei.

×
Subiecte în articol: mircea basescu
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close