Antena 3 Actualitate Mircea Florescu, un pacient COVID-19, le răspunde protestatarilor de pe balconul spitalului: ”Nu puteam nici apă să beau!”

Mircea Florescu, un pacient COVID-19, le răspunde protestatarilor de pe balconul spitalului: ”Nu puteam nici apă să beau!”

de Laura Dinu    |    31 Mar 2021   •   13:10
Mircea Florescu, un pacient COVID-19, le răspunde protestatarilor de pe balconul spitalului: ”Nu puteam nici apă să beau!”
Sursa foto: Braşov.net

Mircea Florescu, un pacient infectat cu COVID-19, internat la Spitalul CFR din Brașov, a urmărit protestele împotriva restricțiilor chiar de pe balconul unității medicale și a ținut să mulțumească tuturor cadrelor medicale care se ocupă cum pot mai bine de pacienți.

”Ne desparte doar un gard...

Ei pe stradă cerând drepturi, dar neținând cont de obligații. Dincoace de gard, lume care a încercat să se protejeze cum a putut mai bine.

Faptul că nu ne-a ieșit e dovada că ne aflăm în spital, unii cu tuburi de oxigen pentru a respira mai bine, alții la terapie.

Cine e în spital le vede altfel, după o săptămână de febră 38 cu 9, e jale! O săptămână de febră 38 cu 6 ,7 ,8 care scădea doar cu fiolă de algocalmin pentru vreo 4 -5 ore. Nu puteam nici măcar apă să beau.

Mii de mulțumiri femeilor de serviciu, infirmiere, asistente medicale și doctori care purtând combinezoane de protecție, măști și toate cele s-au ocupat de tratarea pacienților în Spitalul CFR.

Cu respect mă înclin!”, scrie Mircea Florescu pe o rețea socială. 

Ne desparte doar un gard... Ei pe stradă cerând drepturi, dar neținând cont de obligații. Dincoace de gard lume care a încercat să se protejeze cum a putut mai bine. Faptul că nu ne-a iesit e dovada ca ne aflăm în spital, unii cu tuburi de oxigen pentru a respira mai bine, alții la terapie. Mii de mulțumiri femeilor de serviciu, infirmiere, asistente medicale și doctori care purtând combinezoane de protecție, măști și toate cele s-au ocupat de tratarea pacienților în Spitalul CFR. Cu respect mă inclin!

Publicată de Mircea Florescu pe Luni, 29 martie 2021

×
Subiecte în articol: mircea florescu

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close