Antena 3 CNN Actualitate Mircea Florescu, un pacient COVID-19, le răspunde protestatarilor de pe balconul spitalului: ”Nu puteam nici apă să beau!”

Mircea Florescu, un pacient COVID-19, le răspunde protestatarilor de pe balconul spitalului: ”Nu puteam nici apă să beau!”

Mircea Florescu, un pacient infectat cu COVID-19, internat la Spitalul CFR din Brașov, a urmărit protestele împotriva restricțiilor chiar de pe balconul unității medicale și a ținut să mulțumească tuturor cadrelor medicale care se ocupă cum pot mai bine de pacienți.

Mircea Florescu, un pacient COVID-19, le răspunde protestatarilor de pe balconul spitalului: ”Nu puteam nici apă să beau!”
Sursa foto: Braşov.net
de Laura Dinu    |    31 Mar 2021   •   13:10

”Ne desparte doar un gard...

Ei pe stradă cerând drepturi, dar neținând cont de obligații. Dincoace de gard, lume care a încercat să se protejeze cum a putut mai bine.

Faptul că nu ne-a ieșit e dovada că ne aflăm în spital, unii cu tuburi de oxigen pentru a respira mai bine, alții la terapie.

Cine e în spital le vede altfel, după o săptămână de febră 38 cu 9, e jale! O săptămână de febră 38 cu 6 ,7 ,8 care scădea doar cu fiolă de algocalmin pentru vreo 4 -5 ore. Nu puteam nici măcar apă să beau.

Mii de mulțumiri femeilor de serviciu, infirmiere, asistente medicale și doctori care purtând combinezoane de protecție, măști și toate cele s-au ocupat de tratarea pacienților în Spitalul CFR.

Cu respect mă înclin!”, scrie Mircea Florescu pe o rețea socială. 

Ne desparte doar un gard... Ei pe stradă cerând drepturi, dar neținând cont de obligații. Dincoace de gard lume care a încercat să se protejeze cum a putut mai bine. Faptul că nu ne-a iesit e dovada ca ne aflăm în spital, unii cu tuburi de oxigen pentru a respira mai bine, alții la terapie. Mii de mulțumiri femeilor de serviciu, infirmiere, asistente medicale și doctori care purtând combinezoane de protecție, măști și toate cele s-au ocupat de tratarea pacienților în Spitalul CFR. Cu respect mă inclin!

Publicată de Mircea Florescu pe Luni, 29 martie 2021

×
Subiecte în articol: mircea florescu
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close