Antena 3 CNN Actualitate Mirela Voicu a primit trei facturi la gaz pentru o singură lună: ”La adresa de facturare, eu am locuit 6 zile”

Mirela Voicu a primit trei facturi la gaz pentru o singură lună: ”La adresa de facturare, eu am locuit 6 zile”

Șocul facturilor continuă să îi lovească în continuare pe mulți dintre români. A pățit-o și colega noastră, Mirela Voicu, care a primit trei facturi la gaz pentru o singură lună.

Mirela Voicu a primit trei facturi la gaz pentru o singură lună: ”La adresa de facturare, eu am locuit 6 zile”
Sursa foto: Antena 3
de Andreea Ştefan    |    29 Ian 2022   •   15:07

Mirela Voicu, realizatoarea emisiunii Voi cu Voicu de la Antena 3, a primit trei facturi la gaz pe o singură lună, în valoare totală de 1.897 de lei. Asta în condițiile în care, spune ea, la adresa la care s-a emis factura în luna respectivă, ea a stat doar 6 zile.

”Merit chestia asta pentru că trăiesc în România, pentru că avem parte de furnizori care sunt și lacomi și ticăloși. Nu e vorba neapărat despre mine, este vorba despre mulți români care sunt în situația asta și care vorbesc în van pentru că nu îi aude nimeni.

Pe data de 29 decembrie s-a emis factura în valoare de 814 lei cu termen scadent 28 ianuarie. O factură corectă, pentru că indexul autocitit îl trimit între 23 și 27. Incorectă dacă stăm să ne gândim că în luna decembrie, la adresa de facturare, eu am locuit 6 zile.

În ianuarie, pe data de 14, mi se emite din nou o factură în valoare de 629 de lei, cu termen scadent 14 februarie. După care, pe 29, primesc o altă factură cu data de emitere 31 ianuarie, noi fiind azi în 29, în valoare de 454 de lei, cu termen scadent martie.

(...) Acum te întreb: ori sunt incompetenți, ori sunt ticăloși, ori sunt ambele. Sunt oameni care nu își pot permite să plătească o factură, nu 3 facturi emise în ianuarie.

Am făcut o reclamație la furnizor. Am primit un răspuns cred că în chineză, pentru că nu a înțeles nimeni nimic”, a povestit Mirela Voicu într-o intervenție telefonică la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Mirela Voicu facturi la gaz
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close