Antena 3 CNN Actualitate Miting PSD la Galați. Liviu Dragnea: Iohannis a furat și ziua Europei. Nu îl bagă nimeni în seamă. Asta e soarta slugilor!

Miting PSD la Galați. Liviu Dragnea: Iohannis a furat și ziua Europei. Nu îl bagă nimeni în seamă. Asta e soarta slugilor!

Miting PSD la Galați. Liviu Dragnea: Iohannis a furat și ziua Europei. Nu îl bagă nimeni în seamă. Asta e soarta slugilor!
11 Mai 2019   •   10:20

UPDATE LIviu Dragnea- „Astăzi ținem Summitul PSD la Galați. Noi suntem români, europeni în toată țara. Suntem europeni acasă la noi, nu numai în cele șase case furate de Iohannis la Sibiu. Vreau să le transmitem cu multă căldură, toată dragostea noastră pentru românii de la Sibiu. Dar lui Iohannis îi spun.. iubim Sibiul, dar îi urâm pe trădători. Iohannis a ținut să reprezinte România doar el singur. Așa cum a furat casele, a furat și ziua Europei. A folosit cu ceva că a folosit acest summit pentru campania lui electorală? Și-a chemat stăpânii. Am văzut cu toții cum se plimba singur și nu îl băga nimeni în seamnă. Asta e soarta slugilor. Sunt sigur că a mai cerșit încă o sancțiune pentru România. Nu s-a bătut pentru drepturile noastre, pentru respectul cuvenit pentru români. A atacat Guvernul țării lui, democrația, justiția, tot ce e mai bun în această țară. Președintele Franței spunea că e îngrijorat de ce se întâmplă în România. De ce credeți că președintele României nu l-a pus la punct nici pe președintele Olandei, nici pe al Franței? Pentru că e slugă. Vrea încă un mandat ca să scape de ceea ce a furat. Nicio legătură nu are intrarea noastră în Schengen cu statul de drept. S-au mărit salariile la medici și îi salut pe medicii prezenți aici. Am mărit salariile pentru că acești oameni merită respectul nostru pentru că au grijă de sănătatea noastră. Prea mulți ani, medicii din România s-au îngrijit de sănătatea străinilor pentru că acest stat nu a putut să le dea salariile meritate. Mulți s-au gândit acum să vină acasă. Renovăm școli, modernizăm educația pentru ca copiii noștri să fie mai educați. Comunele noastre vor fi mai frumoase decât cele din vestul Europei. Îl auziți pe Iohannis și pe slugile lui.. ne spun de câțiva ani că PSD n-a făcut nimic. Hai să vedem ce înseamnă nimicul de care vorbește Iohannis..”. 

UPDATE Carmen Avram- „Mă bucur să vă văd și azi aș vrea să vă vorbesc despre adevăr, acel adevăr pe care unii ați vrea să nu-l aflați pentru a putea să trăiți în minciuna. Am ajuns să trăim într-o țară în care lideri cu pretenții încalcă legi și vor să ne aducă pe toți la nivelul lor mic pentru a ne putea stăpâni. Am ajuns să trăim într-o țară inundată în ură și minciună. Ei vor ca voi să vă temeți și să vă poată stăpâni. Am ajuns să credem că România e mică și nesemnificativă. Adevărul e că România nu e mică, nu e neimportantă, România e pe locul 7 ca mărime în Uniunea Europeană. Nu suntem mici, nu suntem neimportanți. Adevărul e că această țară începe să o ducă din ce în ce mai bine. Profesorii și doctorii au azi salariul pe care îl merită. Fermierii încep să vadă rodul muncii lor. Fiecare producător a primit facilități fiscale ca să țină piept competiției. România merită mai mult pentru că suntem mari și buni, suntem frumoși și să nu credeți niciodată altceva despre voi. Acest adevăr trebuie să îl luați cu voi în fiecare zi. Să vă gândiți că sunteți mari și importanți. Suntem doar o parte din echipa care va pleca la Parlamentul European. Niciodată membrii acestui partid nu vor ridica mâna asupra cetățenilor. Niciodată nu vom face rău României”. 

UPDATE Rovana Plumb- „Datorită vouă și a milioane de români, PSD a avut forța și priceperea de a aduce România în NATO, în UE. PSD reprezintă cel mai bine interesele României în Europa și oriunde în lume. PSD are cel mai bun program de guvernare datorită unui lider cu viziune, președintele Dragnea. Am venit cu fapte, nu cum face PNL și USR, cu atacuri, cu violență, cu minciuni. Noi, după doi ani de guvernare, cu președintele Liviu Dragnea, am adus România pe primele locuri în Europa la creștere econimică. PSD a realizat cea mai mare majorare de creștere și salarii din istoria recentă a României. Noi vrem ca românii care muncesc la fel de mult și bine să aibă salariul pe care îl merită. Asigurăm alinierea salariilor la salarii europene. PSD niciodată nu va desființa salariul minim pe economie. Din cauza PNL, USR, România nu e tratată egal cu celelalte țări din UE. Noi ne vom bate ca România să fie o țară cu drepturi depline, să fie la masa deciziilor europene. Vrem mai mult respect pentru România. Vrem ca România să fie în Schengen. Dați-ne forța să ducem România în NATO și UE, dați-ne forța să ducem adevărați patrioți în Parlamentul European. Vom face ca vocile fiecăruia dintre noi să se audă în Parlamentul European”. 

UPDATE Dăncilă- „Am venit astăzi să vorbim despre Galați, despre județele țării, despre România și români, despre ce am realizat, dar și cum vrem să arate viitorul României, al copiilor și nepoților. Am venit să vorbim despre ceea ce s-a realizat în fiecare comunitate din România. Singura dezvoltare, singurele proiecte sunt făcute de Guvernul României și PSD. Am construit împreună PSD, Guvernul României, noi toți, care ne dorim o Românie puternică și respectată. Noi toți am contribuit și trebuie să continuăm. Nu putem să-i lăsăm pe ceilalalți să dărâme ceea ce noi am construit și să o luăm de la început. Viitorul e al românilor și nu vom lăsa pe nimeni să-l distrugă. Am cerut președintelui României să ceară aderarea la Spațiul Schengen pentru ca noi românii să stăm la masa deciziilor. Nu am văzut aceste lucruri, am văzut doar poze după acest Summit. Cum sunt reprezentate interesele românilor? De aceea, dragi români, facem aici Summit-ul de la Galați. În această declarație, susținem că nu mai acceptăm ca părinții și bunicii noștri să fie umiliți, să li se taie pensiile și salariile.

Nu mai acceptăm niciodată ca românii să nu fie respectați. Vrem o Românie unită, vrem să creionăm propriul destin. Am venit cu un program de guvernare, la care PSD ține foarte mult. Am urmărit fiecare punct din programul de guvernare. Știam că așteptați fiecare punct de acolo și că e pliat pe ce vă doriți. Noi venim cu proiecte, cu realizări, alții vin cu jigniri, cu urlete și țipete. Când nu ai ce să le spui românilor, vii și țipi și jignești. Am venit la Iași, la Galați, la Botoșani, am mers în Ardeal, am mers în multe locuri din țară. Suntem într-un moment important pentru români. Votați candidații PSD la alegerile din 26 mai! Guvernul României se va ține de cuvânt și va implementa programul de guvernare, dar avem nevoie de oameni devotați, cu tricolorul în suflet. Nu avem nevoie de oameni care vin să ceară votul și sunt supuși altor interese, nu avem nevoie de oameni să reprezinte România și care, de fapt, să reprezinte interesele altor țări. Îi susțin pe Rovana Plumb, pe Carmen Avram, pe Dan Nica. România trebuie tratată cu demnitate. Să fiți întotdeauna mândri că sunteți simpatizanți PSD. Să mergem la vot și să votăm PSD”. 

UPDATE Zeci de mii de oameni s-au adunat deja în fața Casei de Cultură din Galați. Liderii PSD sunt așteptați să ajungă și să facă anunțuri importante. Se face lansarea candidaților pentru alegerile europarlamentare din 26 mai. E așteptat ca Liviu Dragnea să vină cu mesaje mobilizatoare pentru susținerea candidaților. 

Social-democrații își continuă turneul electoral în Moldova. După mitingul de acum două zile de la Iași, astăzi candidații PSD la alegerile europarlamentare și liderii partidului, în frunte cu Liviu Dragnea, au ajuns la Galați.

 

 

30.000 de oameni sunt așteptați să participe la eveniment.

×
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România: Zonele vizate de Cod Galben
x close