Antena 3 Actualitate Mitropolitul Ardealului, limuzină de cel puțin 60.000 de euro

Mitropolitul Ardealului, limuzină de cel puțin 60.000 de euro

05 Dec 2015   •   22:17
Mitropolitul Ardealului, limuzină de cel puțin 60.000 de euro

Mitropolitul Ardealului, ÎPS Laurențiu Streza, merge mai nou la evenimentele la care este invitat cu o super limusină Mercedes. Mașina are un preț de cel puțin 63.000 de euro, modelul standard, conform site-ului oficial al producătorului german și poate ajunge și la  100.000 de euro, scrie oradesibiu.ro.

Discrepanță totală vineri după amiază la Sibiu. Mitropolitul Ardealului a participat la inaugurarea unui centru de cercetare la Spitalul Județean Sibiu, în calitate de invitat. Până aici nimic anormal. Mitropolitul a vorbit frumos, a ținut o slujbă de sființire a centrului și apoi a dat să plece probabil spre Mitropolie. Chiar dacă aceasta este la maxim 10 minute de mers pe jos de locul în care ÎPS Streza a participat la eveniment, mitropolitul a venit acolo cu o super limuzină, care l-a așteptat și la plecare.
Și nu vorbim de vreo mașină amărâtă ci de un Mercedes de ultimul răgnet. Mai exact de modelul E350 4matic, cel mai nou din serie, bineînțeles.

Mai multe, pe oradesibiu.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close