Antena 3 CNN Actualitate Moartea unei fete de 13 ani ridică multe semne de întrebare. Şi-a găsit sfârşitul sub roţile trenului, dar imaginile video surprinse sunt tulburătoare

Moartea unei fete de 13 ani ridică multe semne de întrebare. Şi-a găsit sfârşitul sub roţile trenului, dar imaginile video surprinse sunt tulburătoare

Moartea unei fete de 13 ani ridică multe semne de întrebare. Şi-a găsit sfârşitul sub roţile trenului, dar imaginile video surprinse sunt tulburătoare
de O.P.    |    20 Ian 2015   •   05:53

Moartea unei fete de 13 ani din Murfatlar ridică foarte multe semne de întrebare. Fata şi-a găsit sfârşitul sub roţile unui tren şi, deşi au trecut mai bine de cinci zile de la tragedie, nimeni nu ştie dacă şi-a pus capăt zilelor, a murit accidental sau a fost ucisă.

Ultima varianta fost luată de politisti în calcul dupa ce au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă.

Pe acestea se vede cum fata merge în compania unui bărbat către gara din Mufatlar, iar câteva minute mai tarziu, cel care o însoţea aleargă spre oraş.

Adolescenta a fost surprinsă alături de barbat în jurul orei două dimineaţa. Cei doi coboară dintr-o maşină de culoare albă în faţa unui bar din localitatea Murfatlar. Zăbovesc câteva minute, discuta şi la un moment dat par că se ceartă, însă în cele din urmă întra împreună în bar.

De atunci, nimeni nu i-a mai văzut. Doar mecanicul unui tren marfar a simţit că a lovit ceva şi a anunţat mai departe.

Bărbatul cu care era fata a dispărut între timp. Nu înainte să fie surprins de camerele de supraveghere. La mai puţin de şase minute după ce fusese văzut alături de adolescentă mergând către liniile de cale ferată, el apare din nou pe cameră, de aceasta data singur, traversând strada în fugă.

Fata plecase de acasă pe 12 ianuarie, iar două zile mai târziu s-a întâmplat nenorocirea. Părinţii au anunţat dispatiţia abia pe 16 ianuarie pentru că erau obişnuiţi ca fata să plece de acasă şi să doarmă la prietene. Abia atunci poliţiştii au putut identifica victima.

Poliţiştii încearcă acum să dea de bărbatul cu care era fata înainte să moară şi să stabilească dacă a fost vorba de un accident, sinucidere sau crimă.

×
Subiecte în articol: decese sinucideri crime
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close