Antena 3 CNN Actualitate Mobilă pe comandă cu cele mai noi tehnologii la o fabrică din Ploieşti, după o investiţie de patru milioane de euro

Mobilă pe comandă cu cele mai noi tehnologii la o fabrică din Ploieşti, după o investiţie de patru milioane de euro

România își reface încet încet tradiția care i-a adus faima acum câteva decenii pe toate continentele. O nouă fabrică de mobilă custom-made a fost inaugurată în Ploieşti. Investiţia de 4 milioane de euro s-a concretizat într-o nouă clădire, cu tehnologii de ultimă generaţie, materiale moderne şi accesorii inovatoare.

Mobilă pe comandă cu cele mai noi tehnologii la o fabrică din Ploieşti, după o investiţie de patru milioane de euro
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    10 Iun 2022   •   12:39

Proiectul a pornit de la 5 angajaţii în 2009, ajungând în prezent să depăşească numărul de 100 de salariați. Odată cu deschiderea fabricii din Ploiești se lansează şi cel mai de succes proiect, o firmă integratoare cu soluţii de amenajare interioară.

Compania a livrat peste 350 de mii de metri pătraţi de spaţii interioare către 1500 de clienţi.

"Am semnat un contract de aproape 8,4 milioane de euro cu cea mai mare investiţie a statului belgian, un spital în Charleroi, foarte aproape de Bruxelles, pentru mobilă custom made. Acest proiect se va derula pe o perioadă de trei ani", a declarat Florin Gheorghe, CEO Theta Furniture & More.

Noua investiție va produce nu doar mobilier pentru comenzi speciale ci și forțe de muncă înalt calificată, asta pentru că echipamentele și tehnologiile de ultimă generație au nevoie de salariați permanent pregătiți în cursuri de calificare.

"Noi avem o echipă foarte bună de operatori şi, bineînţeles, odată cu intrarea în companie a unui utilaj nou există o perioadă de training din partea furnizorului, urmând ca ulterior, în fiecare an, să avem un program de reînnoire a acestui training", a precizat Gelu Florian, COO Theta Furniture & More.

Pentru viitor, acţionarii vor să crească exportul la 40% din capacitatea fabricii dar şi numărul de locuri de muncă până la 160 de salariați.

×
Subiecte în articol: Ploiești Theta Furniture & More
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close