Antena 3 CNN Actualitate Momentul în care cântărețul Corin Dobrescu a fost spulberat de o mașină, surprins de o cameră de supraveghere

Momentul în care cântărețul Corin Dobrescu a fost spulberat de o mașină, surprins de o cameră de supraveghere

Cântărețul de muzică populară Corin Dobrinescu, a murit, sâmbătă după-amiază, 22 mai, după ce a fost lovit de o dubă, pe raza localității Horezu. O cameră de filmat din zonă a surprins momentul în care autoturismul a trecut în mare viteză peste cântărețul care traversa strada.

Momentul în care cântărețul Corin Dobrescu a fost spulberat de o mașină, surprins de o cameră de supraveghere
Sursa foto: Facebook/Ziua Online
de Adelina Miron    |    23 Mai 2021   •   17:55

Medicii sosiți de urgență la locul accidentului au încercat să-l resusciteze, însă fără succces, în cele din urmă fiind declarat decesul artistului.

Șoferul dubei care l-a lovit pe Corin Dobrinescu a fost testat de polițiști pentru alcoolemie, iar rezultatul a fost zero, potrivit IPJ Vâlcea.

Corin Dobrinescu avea 54 de ani și era absolvent al Facultății de muzică din cadrul Universitații din Pitești, absolvent al Școlii de Arte si Meserii din Sibiu - secția canto popular, solist vocal, membru colaborator al Orchestrei profesioniste „Rapsodia Vâlceană” din cadrul Centrului Județean pentru conservarea și promovarea culturii tradiționale Vâlcea.

×
Subiecte în articol: Corin Dobrescu cantaret masina
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Declarația finală de pace pentru Ucraina a fost votată de 80 de state
x close