Antena 3 CNN Actualitate Cei doi muncitori sechestraţi de un bărbat într-un apartament din Oneşti au murit

Cei doi muncitori sechestraţi de un bărbat într-un apartament din Oneşti au murit

Un bărbat de 68 de ani din Oneşti a sechestrat, luni, într-o locuinţă, doi meşteri care efectuau lucrări la un imobil. Poliţiştii au intrat peste răpitorul care apucase să-l rănească cu cuţitul pe unul din muncitori. Din păcate, din cauza rănilor, bărbatul în vârstă de 36 de ani a murit la spital. Echipajul de la ambulanţă a confirmat ulterior că şi cel de-al doilea muncitor a murit.

Cei doi muncitori sechestraţi de un bărbat într-un apartament din Oneşti au murit
de Claudia Popovici    |    01 Mar 2021   •   19:22

Update 19:07 Răpitorul, bărbatul de 68 de ani, este în stare gravă la spital. El a fost imobilizat de poliţişti după ce aceştia l-au împuscat în braţe şi picioare, asta după ce negocierile au eşuat şi agresorul nu s-a supus ordinelor să elibereze muncitorii grav răniţi cu cuţitul de acesta, care strigau după ajutor.

Echipajul de la ambulanţă a confirmat ulterior că şi cel de-al doilea muncitor a murit. Acesta s-a ales cu răni grave după ce a încercat să îi ia cuţitul agresorului din mână.

Potrivit poliţiştilor, în procesul de negociere răpitorul a solicitat o decizie judecatorească de repunere în posesie a apartamentului pierdut, prin sentinţa judecătorească, acum 11 ani. Ulterior, el ar fi cerut şi 300.000 de euro.

Pentru că nu a vrut să se supună ordinelor poliţiştilor, răpitorul a fost împuşcat în picioare. Celălalt muncitor rănit este la spital.

Agresorul şi-a pierdut apartamentul prin sentinţa judecătorească. Chiar el a sunat la poliţie să anunţe că i-a sechestrat pe cei doi muncitori şi îi va ucide. Cei doi muncitori i-au explicat agresolului că ei au venit la apartament ca să facă renovări, însă acesta nu a putut suporta ideea pierderii imobilului pe care a continuat să-l viziteze zilnic timp de 11 ani.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul în vârstă de 68 ani, din Onești, a reținut, împotriva voinței lor, într-un imobil din localitate, doi bărbați, care efectuau lucrări de reparații la un imobil ce i-a aparținut acestuia în trecut.

Supărat că a pierdut apartamentul, bărbatul şi-a făcut un obicei din a merge la imobil de mai multe ori pe zi. Face asta de mai bine de 11 ani.

Astăzi, el a găsit în imobil doi muncitori de la o firmă şi i-a sechestrat în apartament ameninţăndu-i cu un cuţit.

Poliţia a trimis un negociator

La fața locului, s-au deplasat echipe de polițiști, inclusiv un negociator din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, pentru luarea măsurilor legale.

 

×
Subiecte în articol: muncitori sechestraţi
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close