Antena 3 CNN Actualitate Nelu Tătaru a făcut anunțul. Ce va face după ce se termină pandemia

Nelu Tătaru a făcut anunțul. Ce va face după ce se termină pandemia

Ministrul Sănătății Nelu Tătaru își dorește să se întoarcă în sala de operații imediat ce se termină pandemia de coronavirus. Ministrul Sănătății a dezvăluit că postul său de la Spitalul din Huși este suspendat și că se poate întoarce curând la meseria de chirurg.

Nelu Tătaru a făcut anunțul. Ce va face după ce se termină pandemia
Sursa foto: Hepta
de Cristina Tudorache    |    05 Iul 2020   •   09:52

"Mă gândesc să mă întorc la meseria mea, în măsura în care timpul șă probleme rezolvate aici îmi vor permite. Chirurgia rămâne viața mea, dincolo de toate", a declarat Tătaru, la Digi 24.

Nelu Tătaru a spus, de asemenea, că va îmbina meseria de chirug cu cea de ministru al Sănătății. El a mai mărturisit că, deși își propune de fiecare dată când ajunge acasă, să se bucure de timp petrecut cu familia, nu prea reușește pentru că nu poate lua pauze de la meseria sa și tot timpul primește rapoarte de la spitalele din teritoriu.

Tătaru a spus că nu i s-a cerut acordul atunci când i s-a înmânat portofoliul de ministru al Sănătății, în contextul în care nimeni nu-și dorea această funcție în contextul epidemiei. El spune că mulți l-au compătimit atunci, însă el a avut încredere fiind ”între ai lui”. 

×
Subiecte în articol: Nelu Tătaru pandemia
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close