Antena 3 CNN Actualitate Nicolae Ciucă, anunț pentru angajați: "Am început demersurile pentru majorarea tichetelor de masă la 40 de lei"

Nicolae Ciucă, anunț pentru angajați: "Am început demersurile pentru majorarea tichetelor de masă la 40 de lei"

Premierul Nicolae Ciucă a anunțat că valoarea tichetelor de masă primite de angajați va fi majorată la 40 de lei.

Nicolae Ciucă, anunț pentru angajați: "Am început demersurile pentru majorarea tichetelor de masă la 40 de lei"
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Apr 2023   •   23:14

"Se încheie o săptămână cu decizii importante pentru dezvoltarea României. Am început demersurile pentru a majora valoarea tichetelor de masă pentru angajați la 40 de lei și ne dorim ca noua valoare nominală să se aplice începând cu 1 iulie”, a scris Nicolae Ciucă, pe pagina sa de Facebook.

Premierul susține că, alături de partenerii de guvernare, a căutat cele mai bune soluții pentru a aduce mai mulți bani la bugetul de stat.

"Trebuie să dăm dovadă de mai multă chibzuință în cheltuirea banului public. Putem administra mai eficient banii publici folosiți pentru bunuri, servicii, autovehicule, mobilier și alte cheltuieli care pot fi mai bine gestionate, dar nu ne vom atinge de veniturile oamenilor”, a scris Nicolae Ciucă.

Premierul a mai menționat că a participat și în acest an la activitatea de împachetare a cadourilor pentru cei puțin peste 1.000 de veterani de război și că a avut dezbateri cu echipa liberală din Gorj, despre obiectivele de dezvoltare ale județului.

Citește și: Bani gratis pentru români: Ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a primi 4.000 de lei de la stat

De asemenea, cu ocazia vizitei de lucru de la Iași, Nicolae Ciucă a trecut în revistă planurile pentru acest județ, care vizează Spitalul Regional, reabilitarea Spitalului pentru Copii "Sfânta Maria”, autostrăzile A7 și A8 și toate proiectele de utilități în valoare de 1,5 miliarde lei, derulate prin Programul de Investiții "Anghel Saligny”, potrivit Mediafax.

×
Subiecte în articol: Nicolae Ciucă
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close