Antena 3 CNN Actualitate Nicușor Dan caută P.R. pentru rețeaua de apă caldă

Nicușor Dan caută P.R. pentru rețeaua de apă caldă

Primarul Capitalei caută P.R. pentru rețeaua de apă caldă. Municipiul București a lansat această procedură de achiziție publică prin care vrea să semneze un contract de servicii de informare și publicitate pentru proiectul de reabilitare al sistemului de termoficare.

Nicușor Dan caută P.R. pentru rețeaua de apă caldă
Sursa foto: Hepta
de Adelina Miron    |    23 Iun 2021   •   12:59

Conform legislației europene în vigoare, Nicușor Dan este obligat să își angajeze un P.R. Proiectul de reabilitare este finanțat din fonduri nerambursabile ale Uniunii Europene.

În plină caniculă, aproape întreaga Capitală a rămas ieri, 23 iunie, fără apă caldă, din cauza avariilor majore la reţeaua de apă, iar în Bucureşti se vor înregistra temperaturi de până la 40 de grade.

„Pe timpul verii, noi executăm multe lucrări de reperaţii, de înclouire de conducte, de  de înlocuire a vanelor, a compensatorilor. Adică practic sunt lucrări de mentenanţă şi de câte ori avem  astfel de lucrări, din păcate suntem forţaţi să oprim agentul termic în zona în care lucrăm", a declarat Adrian Gâtlan, director general adjunct Compania Municipală Termoenergetica, în exclusivitate la Antena 3.

 

×
Subiecte în articol: Nicușor Dan
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close