Antena 3 CNN Actualitate Nicușor Dan, despre protestul de la metrou: Bucureștenii nu pot fi prizonierii unui abuz sindicalist

Nicușor Dan, despre protestul de la metrou: Bucureștenii nu pot fi prizonierii unui abuz sindicalist

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, spune că STB a suplimentat mijloacele de transport la suprafață: „Înțeleg dacă există nemulțumiri ale angajaților de la Metrorex, dar bucureștenii nu pot fi prizonierii unui abuz sindicalist”.

Nicușor Dan, despre protestul de la metrou: Bucureștenii nu pot fi prizonierii unui abuz sindicalist
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    26 Mar 2021   •   10:48

”În condițiile grevei de la metrou din această dimineață, ADITPBI prin STB a suplimentat mijloacele de transport la suprafață, astfel încât deplasarea bucureștenilor să fie cât mai puțin afectată. Sper că Metrorex și Ministerul Transporturilor și Infrastructurii vor avea un dialog rapid și productiv, iar circulația cu metroul va fi reluată chiar azi. Înțeleg dacă există nemulțumiri ale angajaților de la Metrorex, dar bucureștenii nu pot fi prizonierii unui abuz sindicalist”, transmite Nicușor Dan.

Circulaţia trenurilor de metrou este afectată vineri de un protest spontan al unor reprezentanţi ai sindicatului USLM în staţia Piaţa Unirii, care au blocat calea de rulare, împiedicând pornirea la timp, conform programului normal, a trenurilor de pasageri, anunță Metrorex.

Grevă la metrou. Circulația este oprită! Angajații au blocat liniile

Grevă la metrou. Circulaţia trenurilor de metrou este afectată vineri de un protest spontan al unor reprezentanţi ai sindicatului USLM în staţia Piaţa Unirii, care au blocat calea de rulare.

Reprezentanţii sindicatului USLM au împiedicat pornirea la timp, conform programului normal, a trenurilor de pasageri, anunță Metrorex.

Compania spune că ”aşa-zisul protest spontan reprezintă în fapt o acţiune sindicală, în timpul căreia reprezentanţii USLM au refuzat orice tentativă de dialog cu conducerea Metrorex.

×
Subiecte în articol: Nicușor Dan grevă metrou
Parteneri
NASA: Un asteroid ne-ar putea lovi cu forța a 24 de bombe nucleare
x close