Antena 3 Actualitate Nicușor Dan, scandalizat că bucureștenii nu au apă caldă, în timp ce Gabriela Firea își face campanie electorală

Nicușor Dan, scandalizat că bucureștenii nu au apă caldă, în timp ce Gabriela Firea își face campanie electorală

de Cristina Tudorache    |    25 Iul 2020   •   23:21
Nicușor Dan, scandalizat că bucureștenii nu au apă caldă, în timp ce Gabriela Firea își face campanie electorală
Sursa foto: Foto: Antena 3

Candidatul dreptei la Primăria Capitalei Nicuşor Dan acuză că aproape 1.800 de imobile din Bucureşti nu au apă caldă, în timp ce primarul Gabriela Firea „îşi construieşte mesaje omagiale din litere şi propriul nume“.

”În timp ce primarul PSD Firea îşi construieşte mesaje omagiale din litere şi propriul nume, în nu mai puţin de 1.800 de imobile din Bucureşti (21% din cele deservite), Termoenergetica nu furnizează de câteva zile apă caldă“, scrie pe Facebook Nicuşor Dan, făcând aluzie la sloganul de campanie al primarului Capitalei Gabriela Firea.

Compania Municipală Termoenergetica a anunțat că există mai multe puncte termice, care ”funcționează sub parametri”. Există promisini că situația se va remedia până la finalul zilei de sâmbătă, la ora 24.

Nicușor Dan îi invită pe bucureșteni să semnaleze lipsa apei calde, dacă există și alte imobile care nu se regăsesc pe lista furnizorului. 

”Acestea sunt cele raportate pe pagina operatorului, nu ştim dacă sunt toate. Vă invit să îmi spuneţi dacă nu aveţi apă caldă şi nu vă regăsiţi în lista de mai jos“, îi roagă Nicuşor Dan pe bucureşteni.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close