Antena 3 CNN Actualitate Noi informații despre Benone Sinulescu de la soția maestrului. Care mai este starea artistului

Noi informații despre Benone Sinulescu de la soția maestrului. Care mai este starea artistului

A trecut mai mult de o săptămână de când maestrul Benone Sinulescu a ajuns la spital după ce starea sa de sănătate s-a deteriorat rapid. Profesorul Anton Hadăr a aflat noi detalii despre cum se simte în prezent îndrăgitul artist.

Noi informații despre Benone Sinulescu de la soția maestrului. Care mai este starea artistului
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    19 Iul 2021   •   20:39

În urmă cu câteva zile, se discuta în cadrul unei emisiuni de televiziune faptul că maestrul Benone Sinulescu urma să facă un RMN complet. Acum, specialiștii analizează rezultatele. Profesorul Anton Hadăr a mărturisit faptul că artistul se simte mai bine, este comunicativ și vesel.

„Maestrul se simte bine, atât cât poate să se simtă un om. E vesel, comunica tot timpul. Este sub asistenţa medicilor, se ocupă specialiştii de starea sa. S-a făcut RMN. Acum RMN e supus analizelor unor mari specialişti din toată România, persoane foarte, foarte pregătite. Încă nu s-a luat decizia finală. Mai durează probabil o zi două. Am vorbit cu soţia sa”, a explicat acesta, potrivit viva.ro.

De asemenea, și cântărețul de muzică popular Nicolae Datcu a mărturisit faptul că maestrul Benone Sinulescu este bine: „Am vorbit cu Leni aseara și a zis ca Nea Beni glumeste cu asistentele, e plin de viață, se simte bine, pentru ca el vrea să fie mereu plin de optimism”.

Ce a spus directorul medical al spitalului în care artistul este internat

Și Lenuța Timiș, directorul medical al Spitalului Județean Arad, a dezvăluit cum se simte Benone Sinulescu

Pacientul, deocamdată, este stabil. Este încă internat în unitatea sanitară, încă se fac investigații, încă se modifică anumite scheme de tratament. Deocamdată, la partea asta este stabil. Nu neapărat de la depunerile care sunt existente pe carotide, nu de acolo s-a înrăutățit starea dânsului. El are mai multe afecțiuni, care știți cum, din cauza vârstei se tot degradează. În momentul de față, colegii mei, medicii specialiști nu au pus… Nu au pus încă în discuțe o intervenție chirurgicală. Se discută doar pentru o intervenție minim invazivă, care să nu fie necesară o anestezie generală”, a spus Lenuța Timiș, potrivit Cancan.ro.

Maestrul Benone Sinulescu este conștient și comunicativ

”Colegii mei se înțeleg cu dânsul. Adică nu-i la nivelul în care să nu ne putem înțelege cu el. Și noi ne dorim să-i îmbunătățim cât putem de mult starea de sănătate și să-l facem mai bine. Mult mai bine decât, poate, a venit”, a mai spus directorul.

×
Subiecte în articol: Benone Sinulescu
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close