Antena 3 CNN Actualitate Nu au scrupule atunci când vine vorba de câştiguri. Carne dezgheţată, cu miros dubios, ţinută pe jos, comercializată la marginea Capitalei

Nu au scrupule atunci când vine vorba de câştiguri. Carne dezgheţată, cu miros dubios, ţinută pe jos, comercializată la marginea Capitalei

Nu au scrupule atunci când vine vorba de câştiguri. Carne dezgheţată, cu miros dubios, ţinută pe jos, comercializată la marginea Capitalei
Sursa foto: Foto: beginner.worth1000.com
10 Iun 2014   •   08:17

Carne dezgheţată, cu miros dubios, ţinută de multe ori pe jos, lângă tarabe. Asta cumpără bucureştenii care îşi fac provizii de carne de peşte sau de porc din depozitele frigorifice de la marginea oraşului. Atunci când strâmbă din nas pentru că produsele nu sunt de calitate, li se oferă câte o reducere de preţ. Şi pleacă cu plasele pline. Nu ştiu însă că riscă să se îmbolnăvească şi să ajungă la spital.

Comercianţii care vând carne în depozitele de la marginea Capitalei nu au scrupule atunci când vine vorba de câştiguri. Vând carne dezgheţată de peşte sau porc, ţinută la căldură. Şi nici măcar nu ascund acest lucru. Carnea e expusă pe categorii: îngheţată şi dezgheţată.

Vânzătorii sunt dispuşi să facă reduceri de preţ, numai să nu rămână pe tarabe cu carnea ţinută în condiţii improprii. Abia atunci când nici măcar cu un discount nu îl convinge pe client să cumpere marfa proastă, vânzătorul aduce din spate carnea congelată.

În plus, până să ajungă la client, marfa trece, la propriu, prin mai multe mâini. Cumpărătorii habar nu au că îşi pun în pericol sănătatea.

Autorităţile cunosc situaţia de mai multă vreme şi spun că vor rezolva problema, însă nu au transformat promisiunile în fapte.

×
Subiecte în articol: carne
Parteneri
Supermarketul din România care oferă 60 de bani pe orice sticlă reciclată
x close