Comercianţii care vând carne în depozitele de la marginea Capitalei nu au scrupule atunci când vine vorba de câştiguri. Vând carne dezgheţată de peşte sau porc, ţinută la căldură. Şi nici măcar nu ascund acest lucru. Carnea e expusă pe categorii: îngheţată şi dezgheţată.
Vânzătorii sunt dispuşi să facă reduceri de preţ, numai să nu rămână pe tarabe cu carnea ţinută în condiţii improprii. Abia atunci când nici măcar cu un discount nu îl convinge pe client să cumpere marfa proastă, vânzătorul aduce din spate carnea congelată.
În plus, până să ajungă la client, marfa trece, la propriu, prin mai multe mâini. Cumpărătorii habar nu au că îşi pun în pericol sănătatea.
Autorităţile cunosc situaţia de mai multă vreme şi spun că vor rezolva problema, însă nu au transformat promisiunile în fapte.
Ştiri video recomandate