Antena 3 CNN Actualitate Gestul emoţionant pe care cea mai bună prietenă a Cristinei Ţopescu îl face în fiecare an, la început de ianuarie

Gestul emoţionant pe care cea mai bună prietenă a Cristinei Ţopescu îl face în fiecare an, la început de ianuarie

Una dintre cele mai bune prietene ale regretatei Cristina Ţopescu face anual un gest emoţionant în memoria jurnalistei.

Gestul emoţionant pe care cea mai bună prietenă a Cristinei Ţopescu îl face în fiecare an, la început de ianuarie
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Ian 2023   •   21:12

Actriţa Nuami Dinescu va merge şi anul acesta la adăpostul de animale fără stăpân, așa cum se întâmpla și când trăia Cristina Țopescu.

Cristina Țopescu iubea foarte mult animalele, iar împreună cu prietena ei, Nuami Dinescu, mergea des la adăposturile de animale fără stăpân. Acolo se află și câinii pe care jurnalista i-a îngrijit până în momentul în care a încetat din viață. 

Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare, în urmă cu trei ani, în vila sa. Actriţa Nuami Dinescu spune că merge la adăpostul pentru animale în memoria prietenei sale, an de an, pentru că nu îi poate face pomană.

"Va fi ceva în memoria Cristinei și a sufletului ei atât de bun și de nobil"

"Pentru că Biserica Ortodoxă nu acceptă incinerarea și atunci nici nu ai cum să o treci pe pomelnic să o pomenești, să îi faci parastas, pomană, cum se obișnuiește la noi, nu am putut să-i facem ce știam noi că se face: pomenire, slujbă etc.Acum trei ani, una dintre prietenele ei, Florina Preda, și cu mine, am făcut de mâncare și am făcut ca un parastas în familie, în familia de la adăpostul Monei Semeniuc unde este unul dintre câinii Cristinei. E o cățelușă scoasă din adapost de Mona, așa o cheamă, Cristina. E tot acolo, nu și-a exprimat nimeni dorința să o adopte.

O să pregătesc ceva de mâncare și o sa mă duc la adăpost, duminică vin și voluntarii, o să-i aprindem o lumânare și întâlnirea noastră o să fie un fel de: Uite, Cristina, ne-am adunat azi pentru tine!' Va fi ceva în memoria Cristinei și a sufletului ei atât de bun și de nobil", a declarat Nuami Dinescu pentru impact.ro.

Cristina Țopescu a murit la 59 de ani

Cristina Țopescu, fiica binecunoscutului comentator sportiv Cristian Țopescu, a murit la vârsta de 59 de ani.

Ea a fost găsită decedată pe 12 ianuarie 2020 în propria casă din nordul Bucureștiului, după ce nu mai fusese văzută de vecini de aproape trei săptămâni.

×
Subiecte în articol: Nuami Dinescu Cristina Topescu animale
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close