Antena 3 CNN Actualitate Numerologul Mihai Voropchievici dă cărțile pe față: ”Științele ezoterice nu înseamnă lipsă de credință în Dumnezeu”

Numerologul Mihai Voropchievici dă cărțile pe față: ”Științele ezoterice nu înseamnă lipsă de credință în Dumnezeu”

Numerologul Mihai Voropchievici dă cărțile pe față: ”Științele ezoterice nu înseamnă lipsă de credință în Dumnezeu”
05 Oct 2017   •   13:19

Cunoscutul numerolog Mihai Voropchievici este invitatul Florentinei Fântânaru în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparențe”, unde a vorbit deschis despre numerologie și alte științe ezoterice și de raportul între acestea și credința în Dumnezeu.

Mihai Voropchievici susține că, deși este numerolog și cu asta se ocupă în viața de zi cu zi, este un om credincios.

”Științele ezoterice nu înseamnă lipsă de credință în Dumnezeu.  În toate cărțile sfinte vei găsi referiri exact  la științele astea ezoterice.  A nu crede în astfel de lucruri, în astrologie de exemplu, unde se studiază mișcarea planetelor și raportul lor cu muritorul este o greșeală. Eu cred în Dumnezeu. Eu nu contest credința. Ceea ce contest sunt poate preoții. Sunt unii cu har, alții de dar. Pe aceștia din urmă îi contest. În istorie, cu mii de ani în urmă,  de științele ezoterice se bucurau doar preoții, regii, persoanele cu influență”, mărturisește Mihai Voropchievici  în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparențe”.

Și pentru că este un specialist în numerologie, Mihai Voropchievici nu a ezitat să analizeze numerele destinului Florentinei Fântânaru. 

Despre cum funcționează numerologia, despre legătura acestei științe cu religia, dar și despre ce spun cifrele din viața Florentinei Fântânaru despre destinul ei, telespectatorii pot afla în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparențe” , difuzată sâmbătă, de la ora 13.00, la Antena Stars.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close