Antena 3 CNN Actualitate Partidă de amor întreruptă de poliţişti, urmată de scandal şi distrugeri. Ce despăgubire a primit omul legii

Partidă de amor întreruptă de poliţişti, urmată de scandal şi distrugeri. Ce despăgubire a primit omul legii

Poliţista din Suceava, a cărei maşină a fost vandalizată, din răzbunare anul trecut, de o femeie supărată că a fost întreruptă de la o partidă de amor a fost despăgubită de statul român cu suma de 4.400 de lei.

Partidă de amor întreruptă de poliţişti, urmată de scandal şi distrugeri. Ce despăgubire a primit omul legii
de Georgiana Adam    |    23 Feb 2021   •   17:11

Suma a fost stabilită în urma unei expertize, iar plata a fost efectuată în baza legii privind asigurarea despăgubirilor de viaţă, sănătate şi bunuri ale poliţiştilor.

Autoturismul a fost distrus în luna noiembrie a anului trecut, de către o femeie care s-a enervat  că poliţista i-a întrerupt o partidă de amor.

Totul a început cu apelul la 112 dat de un bărbat din oraşul Milişăuţi, judeţul Suceava care a reclamat că o femeie i-a intrat în gospodărie cu intenţia de a fura.

Cei doi oameni ai legii au intrat în locuinţă, unde au găsit doi tineri, o fată de 21 de ani şi un bărbat de 30 de ani, care întreţineau relaţii sexuale, bărbatul fiind chiar fiul proprietarului gospodăriei.

Cei doi agenţi i-au pus în vedere tinerei că nu are voie să intre în casă decât cu acordul proprietarului.

Avertismentul nu i-a picat bine femeii, care a început să facă scandal. După ce au încheiat misiunea, poliţiştii s-au întors la secţie.

La patru ore de la intervenţie, angajaţii MAI de la Milişăuţi au observat că maşina personală a poliţistei care le-a întrerupt partida de sex celor doi iubiţi a fost avariată cu pietre.

Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru ultraj, autoarea atacului a fost reţinută pentru 24 de ore, fiind apoi eliberată şi plasată sub control judiciar de către procuror.

Pentru că atacul a avut legătură cu sarcinile de serviciu ale poliţistei păgubite, Corpul Naţional al Poliţiştilor (CNP) a formulat o cerere oficială către conducerea Inspectoratului de Poliţie Suceava pentru acoperirea pagubei de 4.400 lei. Solicitarea a fost depusă în baza Hotărârii 1083/2008, privind asigurarea despăgubirilor de viaţă, sănătate şi bunuri ale poliţiştilor.

 

 

 

×
Subiecte în articol: Suceava maşină avariată politista
Parteneri
Sondaj pentru Primăria Capitalei. Candidaţii care pierd voturi
x close