Antena 3 CNN Actualitate Partidă de amor întreruptă de poliţişti, urmată de scandal şi distrugeri. Ce despăgubire a primit omul legii

Partidă de amor întreruptă de poliţişti, urmată de scandal şi distrugeri. Ce despăgubire a primit omul legii

Poliţista din Suceava, a cărei maşină a fost vandalizată, din răzbunare anul trecut, de o femeie supărată că a fost întreruptă de la o partidă de amor a fost despăgubită de statul român cu suma de 4.400 de lei.

Partidă de amor întreruptă de poliţişti, urmată de scandal şi distrugeri. Ce despăgubire a primit omul legii
de Georgiana Adam    |    23 Feb 2021   •   17:11

Suma a fost stabilită în urma unei expertize, iar plata a fost efectuată în baza legii privind asigurarea despăgubirilor de viaţă, sănătate şi bunuri ale poliţiştilor.

Autoturismul a fost distrus în luna noiembrie a anului trecut, de către o femeie care s-a enervat  că poliţista i-a întrerupt o partidă de amor.

Totul a început cu apelul la 112 dat de un bărbat din oraşul Milişăuţi, judeţul Suceava care a reclamat că o femeie i-a intrat în gospodărie cu intenţia de a fura.

Cei doi oameni ai legii au intrat în locuinţă, unde au găsit doi tineri, o fată de 21 de ani şi un bărbat de 30 de ani, care întreţineau relaţii sexuale, bărbatul fiind chiar fiul proprietarului gospodăriei.

Cei doi agenţi i-au pus în vedere tinerei că nu are voie să intre în casă decât cu acordul proprietarului.

Avertismentul nu i-a picat bine femeii, care a început să facă scandal. După ce au încheiat misiunea, poliţiştii s-au întors la secţie.

La patru ore de la intervenţie, angajaţii MAI de la Milişăuţi au observat că maşina personală a poliţistei care le-a întrerupt partida de sex celor doi iubiţi a fost avariată cu pietre.

Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru ultraj, autoarea atacului a fost reţinută pentru 24 de ore, fiind apoi eliberată şi plasată sub control judiciar de către procuror.

Pentru că atacul a avut legătură cu sarcinile de serviciu ale poliţistei păgubite, Corpul Naţional al Poliţiştilor (CNP) a formulat o cerere oficială către conducerea Inspectoratului de Poliţie Suceava pentru acoperirea pagubei de 4.400 lei. Solicitarea a fost depusă în baza Hotărârii 1083/2008, privind asigurarea despăgubirilor de viaţă, sănătate şi bunuri ale poliţiştilor.

 

 

 

×
Subiecte în articol: Suceava maşină avariată politista

Legislaţie nouă pentru piaţa muncii

Europarlamentarii anunţă că vor să obţină statut de angajat şi drepturi pentru mai multe categorii de lucrători

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close