Antena 3 CNN Actualitate O grefieră de la Tribunalul Bucureşti, fiica nelegitimă a lui Adrian Păunescu? Femeia a deschis un process de paternitate

O grefieră de la Tribunalul Bucureşti, fiica nelegitimă a lui Adrian Păunescu? Femeia a deschis un process de paternitate

O grefieră de la Tribunalul Bucureşti, fiica nelegitimă a lui Adrian Păunescu? Femeia a deschis un process de paternitate
Sursa foto: Foto: Intact Images
11 Noi 2010   •   13:01

O grefieră de la Tribunalul Bucureşti susţine că e fiica nelegitimă a lui Adrian Păunescu. Femeia a deschis şi un proces de paternitate. I-a chemat în faţa magistraţilor pe soţia poetului, dar şi pe cei trei copii recunoscuţi ai acestuia., informează Adevărul.

Femeia susţine că Adrian Păunescu s-a iubit cu mama ei în urmă cu foarte mulţi ani. O relaţie care nu a fost niciodată oficializată. În urma acestei relaţii s-ar fi născut Andrea Bârlea, grefieră la secţia a doua Penală a Tribunalului Bucureşti.

Ea vrea acum să dovedească în primul rând în instanţă că este fiica lui Adrian Păunescu. În spatele unei sentinţe favorabile ar sta o parte din averea poetului, evaluată la aproximativ 3 milioane şi jumătate de euro. Primul termen al procesului a fost deja stabilit în primăvara anului viitor.

 


Informaţia potrivit căreia Adrian Păunescu ar avea cel puţin încă o fiică este susţinută de prima soţie a poetului, Constanţa Buzea. Aceasta a dezvăluit în volumul "Creştetul gheţarului" că poetul ar fi avut două fete gemene cu o amantă.

Poetul Adrian Păunescu a murit pe 5 noiembrie, la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, unde a fost internat din 26 octombrie, cu probleme cardiace, renale şi hepatice.

 

×
Subiecte în articol: Adrian Paunescu fiica proces
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close