Antena 3 CNN Actualitate O maşină a căzut într-un lac din judeţul Călăraşi. Şoferul maşinii a murit

O maşină a căzut într-un lac din judeţul Călăraşi. Şoferul maşinii a murit

O maşină a căzut într-un lac din judeţul Călăraşi. Şoferul maşinii a murit
27 Ian 2013   •   14:07

O maşină a căzut într-un lac, în localitatea Plevna, judeţul Călăraşi. Şoferul maşinii a murit iar alte patru persoane au fost rănite.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Călăraşi, bărbatul a fost scos mort din maşină de către pompierii militari, celelalte patru persoane aflate în autovehicul, un BMW înmatriculat în Bulgaria, reuşind să se salveze până la venirea echipelor de intervenţie.
   
"Au intervenit pompierii militari de la Secţia Lehliu Gară şi un echipaj SMURD. S-a solicitat şi un elicopter SMURD pentru preluarea şoferului încarcerat în maşină, însă după scoaterea acestuia medicii au constatat că era mort, fără şanse de resuscitare. Celelalte persoane, pasageri în autoturism, sunt în afara oricărui pericol, s-au salvat imediat după ce maşina a căzut în lacul adânc de un metru în zona respectivă", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Călăraşi, plt adj Ovidiu Tătăranu.
   
La ora transmiterii acestei ştiri, trupul neînsufleţit al şoferului a fost scos de către pompierii militari călărăşeni şi transportat la morgă, iar poliţiştii rutieri cercetează împrejurările în care a avut loc accidentul.


×
Subiecte în articol: masina sofer Calarasi judet mort raniti
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close