Antena 3 Actualitate O nouă lovitură pentru Dragnea. Suma uriașă pe care Tel Drum trebuie să o plătească creditorilor

O nouă lovitură pentru Dragnea. Suma uriașă pe care Tel Drum trebuie să o plătească creditorilor

23 Apr 2018   •   09:03
O nouă lovitură pentru Dragnea. Suma uriașă pe care Tel Drum trebuie să o plătească creditorilor

Firma Tel Drum, intrată în insolvență la începutul anului, va trebui să achite datorii de peste 70 milioane lei, în principal către bănci, Fisc, dar și către Primăria Craiova, conform tabelului preliminar de creanțe.

Lista totală include peste 120 de creditori, inclusiv acționari ai firmei. Tel Drum și-a cerut insolvența într-un moment în care procurorii DNA au impus sechestru pe averile persoanelor implicate în Dosarul Tel Drum, ca și pe bunurile firmei, măsura vizându-l și pe liderul PSD, Liviu Dragnea, scrie Profit.

Tel Drum și-a cerut insolvența într-un moment în care procurorii DNA au impus sechestru pe averile persoanelor implicate în Dosarul Tel Drum, ca și pe bunurile firmei, măsura vizându-l și pe liderul PSD, Liviu Dragnea.

"Luarea măsurilor asiguratorii a pus societatea în imposibilitate de a-și onora obligațiile contractuale și plățile", a arătat atunci pentru Profit.ro avocatul firmei. Firma de construcții Tel Drum a fost prezentată în presă ca fiind "patronată din umbră" de actualul președinte al PSD, Liviu Dragnea, ipoteză negată repetat de acesta.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea tel drum

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close