Antena 3 CNN Actualitate Răsturnare de situație în cazul tinerei din București, care a anunțat la 112 că a fost sechestrată. Incredibil ce le-a transmis polițiștilor

Răsturnare de situație în cazul tinerei din București, care a anunțat la 112 că a fost sechestrată. Incredibil ce le-a transmis polițiștilor

Răsturnare de situație în cazul tinerei din București, care a anunțat la 112 că a fost sechestrată. Incredibil ce le-a transmis polițiștilor
24 Aug 2019   •   00:01

UPDATE Un polițist a confirmat pentru Antena 3 că a fost vorba de o alarmă falsă. 

UPDATE Victima le-a transmis polițiștilor că a reușit să scape din locuința respectivă și că se află în scara unui bloc din apropierea unui Mega Image. Tânăra a spus că vrea să meargă la farmacie și solicită echipajelor de poliție să părăsească zona. A mai transmis că nu mai are nevoie de ajutor. 

UPDATE Tânăra susține că ar fi aruncat pe geam un pahar și o pereche de pantaloni. De asemenea, spune că nu mai vede decât o mașină de poliție. 

UPDATE Polițiștii au ajuns la ușa la care bănuiau că se află fata, însă tânăra a spus că nu aude niciun fel de bătaie. Căutările sunt în plină desfășurare. 

Polițiștii au primit un apel la 112 prin care o fată a transmis că este sechestrată la etajul doi al unui bloc dintre piața Moghioroș și strada Bozieni. 

Fata ar vedea din locul în care se află biserica de pe strada Brașov și un Carrefour. 

Mai multe echipaje de poliție și jandarmi se plimbă în jurul blocului respectiv. Multă lume s-a strâns în zona respectivă. 

Fata s-ar afla in continuare în legatură cu polițiștii care mai dau din cand în cand drumul la sirene pentru a încerca să o localizeze așa. 

"La ora 18,00 o tânără a apelat Dispeceratul 112 şi a reclamat că este ţinută cu forţa într-un apartament. A indicat o zonă, dar nu poate oferi detalii. Este în legatură telefonică cu poliţişti din DGPMB. În căutare sunt angrenate forţe din întreaga unitate de poliţie", informează Poliţia Capitalei.

×
Subiecte în articol: Drumul Taberei bloc tanara
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close