Antena 3 CNN Actualitate Oana Zăvoranu a scăpat ca prin urechile acului. Procurorii au decis să o cerceteze în libertate pentru şantaj

Oana Zăvoranu a scăpat ca prin urechile acului. Procurorii au decis să o cerceteze în libertate pentru şantaj

Oana Zăvoranu a scăpat ca prin urechile acului. Procurorii au decis să o cerceteze în libertate pentru şantaj
de O.P.    |    23 Mai 2014   •   05:36

Oana Zăvoranu a scăpat ca prin urechile acului şi va fi cercetată  în libertate pentru şantaj. După ce a fost audiată mai multe ore la secţia 12, Oana Zăvoranu a fost lăsată să plece acasă. 

Acuzaţiile sunt extrem de grave. Poliţiştii spun că aceasta a fost prinsă în timp ce primea 10 mii de euro de la un medic estetician. Nemulţumită de rezultatul intervenţiei la sâni, Oana Zăvoranu l-a ameninţat că dacă nu va primi banii, va face publice informatii compromiţătoare care ar dovedi implicarea medicului în dosarul operaţiilor estetice de la Spitalul de Arşi.

Oana Zăvoranu a dat explicaţii poliţiştilor mai bine de patru ore. La final aceştia au decis însă să o cerceteze în libertate.

Oana Zăvoranu a fost oprită de poliţişti în trafic, imediat după ce a primit banii de la medicul pe care l-a şantajat că va da publicităţii informaţii compromiţătoare despre e. Avocatul Oanei Zăvoranu susţine însă că nu este vorba de şantaj.

Medicul estetician recunoaşte că a operat-o pe Oana, dar nu a primit nicio reclamaţie din partea ei până acum.

Acesta este al doilea dosar de şantaj în care este implicată Oana Zăvoranu. În primul, ea este denunţătoarea iar cele acuzate de şantaj sunt vrăjitoarele Melissa şi Vanessa.

×
Subiecte în articol: Oana Zavoranu
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close