Antena 3 CNN Actualitate A început maratonul pregătirilor pentru minivacanţa de 1 decembrie. Ce oferte pun la bătaie hotelierii

A început maratonul pregătirilor pentru minivacanţa de 1 decembrie. Ce oferte pun la bătaie hotelierii

Hotelierii şi administratorii de pensiuni au intrat în febra pregătirilor pentru minivacanța de 1 Decembrie. Telefoanele din recepţii sună în continuu, iar în bucătării se stabilesc meniurile pentru viitorii turişti. Iată ce oferte sunt pe piaţă!

A început maratonul pregătirilor pentru minivacanţa de 1 decembrie. Ce oferte pun la bătaie hotelierii
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Noi 2022   •   08:52

Pentru a sărbători cum se cuvine Ziua Naţională, hotelurile de 4 stele din Codlea şi Poiana Braşov îşi vor întâmpina clienţii cu preparate tradiţionale româneşti. Iar turiştii ce vor opta pentru aceste locaţii de vis speră ca începutul de iarnă să aducă şi puţină zăpadă.

La Sighişoara, pachetele de vacanţă - 325 lei noapte cu mic dejun inclus - au fost deja achizționate în proporţie de 90%, semn că românii de abia așteaptă să petreacă.

Oraşul medieval din inima Transilvaniei atrage mii de turişti anual.

Printre preferinţele românilor se numără şi staţiunile balneare.Prețurile încep de la 510 lei de persoană pentru un pachet de 3 nopți la hotel de 3 stele și ajung la 1.700 de lei de persoană pentru patru nopţi la hotel de 4 stele.

De exemplu, la Băile Felix, un pachet de 4 stele, cu mic dejun şi acces la toate facilitățile termale şi cu cină festivă în seara de Sfântul Andrei costă 2.900 de lei.

Minivacanța de 1 decembrie se va întinde anul acesta pe 5 zile 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: minivacanta 1 decembrie oferte
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close