Antena 3 CNN Actualitate Oficialii ruşi cu ochii pe România: Analizăm declaraţia președintelui, sunt vremuri foarte dificile!

Oficialii ruşi cu ochii pe România: Analizăm declaraţia președintelui, sunt vremuri foarte dificile!

Oficialii ruşi cu ochii pe România: Analizăm declaraţia președintelui, sunt vremuri foarte dificile!
Sursa foto: foto: AGERPRES
14 Mai 2014   •   21:05

Ambasadorul Federației Ruse la București, Oleg Malginov, afirmă că Rusia nu vrea să refacă granițele din perioada URSS, dar urmărește atent declarațiile politicienilor din țara noastră, informează AGERPRES.

"Analizăm textul declarației de ieri a președintelui, și, credeți-mă, sunt vremuri foarte dificile. În fiecare zi, mulți politicieni din România fac multe declarații, pe multe canale, dar trebuie să le analizăm și să comunicăm în mod corespunzător, adică obiectiv, către capitalele noastre. Această afirmație nu este nouă, am mai auzit-o. Noi nu o putem accepta. Nu avem asemenea planuri", a declarat Malginov, solicitat să comenteze declarațiile făcute marți de președintele Traian Băsescu. Șeful statului a acuzat Moscova că provoacă tensiuni în regiunea Mării Negre și a susținut că unul dintre obiectivele Federației Ruse ar fi să ajungă la vechea frontieră a URSS.

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close