Antena 3 CNN Actualitate Olandez arestat în Sibiu, după ce a întreţinut relaţii sexuale cu minori din România

Olandez arestat în Sibiu, după ce a întreţinut relaţii sexuale cu minori din România

Olandez arestat în Sibiu, după ce a întreţinut relaţii sexuale cu minori din România
Sursa foto: Foto:telegraph.co.uk
13 Mar 2015   •   09:46

Un olandez care locuia în Sibiu, acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu mai mulţi minori, a fost arestat pentru 30 de zile.  Bărbatul a fost denunţat la poliţie de două dintre victimele sale, doi băieţi de 12 ani. Copiii le-au spus anchetatorilor că olandezul îi plătea cu sume cuprinse între 20 şi 100 de lei ca să întreţină relaţii sexuale cu el.

De altfel, olandezul a şi fost filmat anul trecut, în timpul unei expoziţii din centrul Sibiului, în ipostaze tandre cu un minor.

Cetăţeanul olandez, în vârstă de 53 de ani, a fost arestat de poliţiştii din Sibiu după ce doi băieţi s-au dus la poliţie şi au povestit că bărbatul îi plătea să întreţină relaţii sexuale cu el.

Bărbatul i-ar fi racolat pe copii din oraşul Cisnădie. Cei mai mulţi, erau băieţi ce proveneau din familii sărace, pe care îi ademenea cu sume mari de bani. Bărbatul îi ducea pe minori într-un dormitor pe care-l amenajase la subsolul unei clădiri în care el avea un mic magazin. Olandezul mai avea şi un apartament închiriat în Sibiu în care îşi ducea victimele.

Suspicioşi, vecinii au început să-l ia la întrebări pe olandez. Nu s-au adresat însă autorităţilor.

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close