Antena 3 CNN Actualitate Un olandez a fost găsit mort în camera unui hotel din Timişoara | Camerista a sunat imediat la 112

Un olandez a fost găsit mort în camera unui hotel din Timişoara | Camerista a sunat imediat la 112

Un cetăţean olandez a fost găsit mort, în camera unui hotel din Timişoara, în această dimineaţă, după ce o cameristă a sunat la numărul de urgenţă 112.

Un olandez a fost găsit mort în camera unui hotel din Timişoara | Camerista a sunat imediat la 112
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Alexandru Dobre
de Andreea Borboros    |    12 Noi 2022   •   09:49

Angajata hotelului a mai intrat în camera olandezului în urmă cu trei zile, atunci când l-a văzut pe bărbat în pat şi a crezut că doarme. În tot acest timp, bărbatul nu a mai ieşit din cameră, iar în această dimineaţă, camerista a mers să verfice, moment în care a descoperit că acesta era mort.

Potrivit unor surse, lângă bărbat, anchetatorii au găsit mai multe pastile.

"Astăzi, 12 noiembrie a.c., în jurul orei 08:00, polițiștii Secției 2 Urbane Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că într-o cameră a unui hotel, situat pe strada Mehadia din municipiul Timișoara, a fost găsită o persoană în stare de inconștiență. 

Ajunși la fața locului polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, în camera de hotel fiind găsit, din nefericire, trupul neînsuflețit al unui bărbat, în vârstă de 40 de ani.

La fața locului a fost prezent și un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului. 

A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii situației de fapt și luării măsurilor legale care se impun", se arată într-o informare a Poliţiei.

×
Subiecte în articol: Timișoara
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close