Antena 3 CNN Actualitate Orașul din România catalogat cel mai romantic din Europa | "Halbele de bere sunt mai ieftine decât în Marea Britanie”

Orașul din România catalogat cel mai romantic din Europa | "Halbele de bere sunt mai ieftine decât în Marea Britanie”

Un oraș din România a fost catalogat de compania Wizz Air drept cel mai romantic din Europa.

Orașul din România catalogat cel mai romantic din Europa | "Halbele de bere sunt mai ieftine decât în Marea Britanie”
Sursa foto: Getty Images/ The Good Brigade
de Andreea Ştefan    |    08 Feb 2024   •   04:00

Având în vedere că Valentine's Day se apropie cu pași repezi, compania aeriană low-cost Wizz Air a recomandat un oraș european perfect pentru o escapadă romantică de buget.

Wizz Air garantează faptul că turiștii se vor bucura de mâncare excelentă, băutură ieftină și chiar o zi de spa la preț avantajos.

Este vorba despre București, numit adesea "Micul Paris al Estului" datorită arhitecturii sale de inspirație franceză, care face ca plimbarea pe stradă să fie foarte specială - mai ales dacă vă opriți la cafenele pentru un vin sau o cafea.

"Nu este nevoie să vă faceți griji. În timp ce România poate părea modestă ca destinație de vacanță romantică, Bucureștiul oferă mult mai mult decât ce se vede cu ochiul liber.

Vizitați pitorescul Palat Suter pentru a admira arhitectura uimitoare împreună cu partenerul dumneavoastră. Doriți să vă răsfățați de Valentine's Day cu o zi de spa? Nu puteți rata spa-urile din București, întruchiparea luxului accesibil. Cuplurile pot vizita Therme Spa", a declarat un purtător de cuvânt de la Wizz Air, potrivit DailyStar.co.uk.

București, cel mai romantic oraș din Europa

Therme Bucharest, din România, este al doilea cel mai mare centru spa din Europa și combină un parc acvatic, o plajă și un spa de lux cu hamacuri, saune și tratamente. Sauna de la Hollywood vă permite să vizionați filme în timp ce vă relaxați, iar într-o altă cameră se difuzează documentarele lui David Attenborough. Există, de asemenea, o saună de culoare roz strălucitor, făcută din sare de Himalaia, perfectă pentru selfie-uri și pentru proprietățile curative ale sării.

Pe lângă acestea, există paturi cu lumină infraroșie, piscine minerale, săli de tratament și un duș unde apa țâșnește dintr-o instalație enormă în formă de crini. În plus, există nouă piscine, o plajă și 16 tobogane, toate acestea putând fi savurate de la doar 26 de lire sterline pe zi.

Centrul vechi al orașului este fermecător, cu o mulțime de baruri, restaurante și cafenele pe care să le explorați în timpul unei vacanțe romantice. Cea mai bine cotată atracție din București pe Tripadvisor este Mănăstirea Stavropoleos, construită în 1724.

Un turist a scris pe platforma de recenzii: "Un loc cu adevărat frumos. Mic, dar frumos. Biserica este mică, dar uimitoare."

Totuși, dacă acest lucru nu vă interesează, puteți face o excursie de o zi pentru a explora uimitorul castel Dracula, de la 31 de lire sterline pe zi.

Alternativ, încercați Parcul Herăstrau - un muzeu în aer liber cu o varietate de case vechi autentice mutate sau salvate din diferite zone din România.

”Bineînțeles, nu puteți pleca din București fără să încercați o delicatesă locală, cum ar fi sarmalele sau cârnații românești. În plus, halbele de bere sunt mai ieftine decât în Marea Britanie, una costând începând de la 1,20 lire sterline”, potrivit PintPrice. Este destul de incredibil pentru o capitală.

În plus, puteți găsi cazare destul de ieftină. Pe Booking.com puteți obține o garsonieră întreagă cu vedere la lac pentru doar 42 de lire sterline pe noapte pentru două persoane.

Între timp, cei care caută un chilipir adevărat pot obține cele mai ieftine camere la București Acasă Hostel, unde o cameră pentru două persoane costă doar 7,50 lire sterline de persoană, la 15 lire sterline camera.

Zborurile nu vă vor goli nici ele buzunarele. Skyscanner plasează zborurile din Marea Britanie către București la 29 de lire sterline pentru un zbor dus-întors!

×
Subiecte în articol: București romantic Valentine's Day
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close