Antena 3 CNN Actualitate Oraș scăpat de sub control. ”Ne e frică să mai ieșim din casă”

Oraș scăpat de sub control. ”Ne e frică să mai ieșim din casă”

Oraș scăpat de sub control. ”Ne e frică să mai ieșim din casă”
21 Iul 2016   •   09:53

Doi bărbaţi de 36, respectiv 38 de ani, din Titu, au fost reţinuţi de poliţie în urma scandalului de marţi noapte, când două persoane au ajuns la spital, după ce membrii clanului "Strugurel" i-au lovit cu răngile în urma unei altercaţii între doi minori, scrie Adevărul.

"Poliţiştii efectuează cercetări în urma unui scandal petrecut pe raza oraşului Titu. În noaptea de 19/20 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Titu au fost sesizaţi că pe raza localităţii a avut loc un conflict spontan. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului constatând că între două grupuri de persoane ar fi avut loc o altercaţie pe fondul unor discuţii în contradictoriu. În urma altercaţiei, un bărbat de 29 de ani a fost transportat la un spital din Bucureşti pentru investigaţii medicale. De asemenea, 4 bărbaţi cu vârste cuprinse între 33 şi 61 de ani au fost conduşi la sediul Poliţiei Oraşului Titu pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice", se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.

Potrivit anchetatorilor, un bărbat de 29 de ani s-a ales cu răni grave după ce a fost lovit cu o rangă în cap, în timp ce ţinea în braţe un bebeluş de trei luni. El a fost operat la Spitalul Elias din Capitală şi va avea nevoie de cel puţin 7 zile de îngrijiri medicale. Una dintre victime a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost lovită cu o rangă în cap. Avea în braţe un bebeleş de trei luni în momentul atacului. Oamenii legii sunt acuzaţi că au scăpat oraşul de sub control, mai ales că scandalurile cu clanuri interlope se ţin lanţ.

“L-au bătut pe copilul meu de 13 ani. Am anunţat poliţia care le-a dat o amendă de 15 milioane şi acum vor bani cu dobândă înapoi ca să le plătim noi amenda. Ne e frică să mai ieşim afară din casă. Sunt nişte cămătari”, a spus soţia lui Loris Savu, unul dintre răniții din încăierare.
 

×
Subiecte în articol: scandal bătaie interlopi Titu Dambovita
Parteneri
Ministrul Muncii anunță trei tipuri noi de vouchere pentru români
x close