Antena 3 CNN Actualitate Orban îi dă replica lui Cîțu: ”Și eu m-am înscris în PNL în 1990, dar am rămas membru 30 de ani. Avem altă percepție asupra modului în care trebuie să urci în viață”

Orban îi dă replica lui Cîțu: ”Și eu m-am înscris în PNL în 1990, dar am rămas membru 30 de ani. Avem altă percepție asupra modului în care trebuie să urci în viață”

Președintele PNL, Ludovic Orban, a spus vineri, la Ramnicu Vâlcea, după ce Florin Cîțu a precizat că s-a înscris în partid în 1990, că și el s-a înscris în partid în același an, însă a rămas membru al acestei formațiuni politice în toți acești 30 de ani.

Orban îi dă replica lui Cîțu: ”Și eu m-am înscris în PNL în 1990, dar am rămas membru 30 de ani. Avem altă percepție asupra modului în care trebuie să urci în viață”
Sursa foto: Hepta
de Adelina Miron    |    09 Iul 2021   •   20:15

Totodată, Orban a apelat la o analogie pentru a evidenția diferența de experiență politică între el și contracandidatul său la șefia PNL.

Și eu m-am înscris în PNL în 1990, dar eu am rămas membru 30 de ani, alături de dumneavoastră. (...) Noi ăștia cam am trăit de-o parte și de cealaltă a muntelui, brașovean fiind, simțim parcă lucrurile altfel. Avem o altă percepție asupra spațiului, asupra înălțimilor, asupra modului în care trebuie să urci în viață. Când urci muntele, îl urci la picior și îți trebuie suflu, nou sau vechi, dar îți trebuie suflu, tată.

Trebuie să duci, trebuie să fii pregătit să urci pas cu pas până ajungi pe creste și, mai ales, trebuie să ai forță ca atunci când ajungi pe creste să fii deschis către toată perspectiva și mai ales să nu uiți niciodată de ce ai urcat. Iar noi întotdeauna am urcat că să dam perspective comunităților locale pe care le conducem, județului, României. Să dam posibilitatea unei vieți mai bune pentru concetățenii noștri indiferent în ce comunitate locală trăiesc. Acesta este de fapt obiectivul fundamental al PNL", a spus Ludovic Orban.

Premierul Florin Cîțu, candidat la președinția Partidului Național Liberal, a relatat vineri, la Râmnicu Vâlcea, că, în 1990, când era elev în clasa a XII-a, s-a înscris în PNL, împreună cu un grup de prieteni.

„Atunci a început povestea mea cu PNL, după aceea am plecat din țară și am reînnoit povestea în 2016, la București", a menționat Cîțu.

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban Florin Cîțu PNL
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close