Antena 3 CNN Actualitate Panică în centrul Capitalei. Un "parcagiu" infestat cu HIV a ameninţat poliţiştii cu un ac de seringă

Panică în centrul Capitalei. Un "parcagiu" infestat cu HIV a ameninţat poliţiştii cu un ac de seringă

Panică în centrul Capitalei. Un "parcagiu" infestat cu HIV a ameninţat poliţiştii cu un ac de seringă
Sursa foto: Foto: Intact Images
19 Iun 2012   •   21:50

Cu toţii ne-am obişnuit cu cei care cer ilegal taxe de parcare în centrul Capitalei. Însă poliţiştii locali s-au confruntat cu o problemă fără precedent în acest domeniu. Un bărbat de 39 de ani , pe motiv că ar fi infectat cu HIV şi are nevoie de bani să se îngrijească, a fost ridicat de poliţiştii locali, luni seară, după ce a ameninţat că va muşca doi agenţi care i-au cerut să se legitimeze.

Bărbatul este din judeţul Călăraşi şi trăieşte în Capitală de câţiva ani, întreţinându-se din banii percepuţi ilegal în parcările din centrul oraşului.
De la începutul anului, parcagiul a primit câteva zeci de amenzi de la agenţii Serviciului de Ordine Publică al PLMB.

Bărbatul a încercat să-şi justifice activitatea din parcare cu un certificat medical care arată că este infectat cu HIV, susţinând că strânge bani pentru a se îngriji.

Fiindcă această metodă nu l-a scăpat de amenzi, el a început să devină agresiv, astfel că, de fiecare dată când era prins în timp ce lua bani de la şoferii care doreau să parcheze în zona Pieţei Unirii, îi ameninţa pe poliţiştii locali cu un ac de seringă despre care susţinea că ar fi fost infestat cu HIV, mai spun reprezentanţii PLMB.

Luni seară, însă, parcagiul nu a avut acul la el şi a încercat să scape ameninţând că îi va muşca pe agenţii care i-au cerut actele de identitate. El a fost reţinut şi dus la sediul PLMB, unde a fost amendat contravenţional, iar apoi predat Poliţiei Naţionale.


×
Subiecte în articol: HIV politisti
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close