Antena 3 CNN Actualitate Panică în Madagascar. Mazăre ar putea fi extrădat. Cine l-ar fi reclamat pe fostul edil

Panică în Madagascar. Mazăre ar putea fi extrădat. Cine l-ar fi reclamat pe fostul edil

Panică în Madagascar. Mazăre ar putea fi extrădat. Cine l-ar fi reclamat pe fostul edil
02 Mar 2019   •   23:04

De la "fabulos" la "de evitat" sunt părerile despre Radu Mazăre și complexul de bungalow-uri pe care acesta îl conduce în Madagascar.

Părerile sunt împărțite, dar majoritatea celor veniți pentru practicarea sporturilor nautice laudă amplasarea complexului care a fost construit în cel mai bun loc pentru surfing și kitesurfing.

Sunt însă destui care critică mai ales atitudinea neprietenoasă a personalului de la complexul de bungalow-uri.

Liniștea lui Radu Mazăre a fost perturbată de anunțul autorităților că se fac demersuri pentru extrădarea lui. Mazăre nici nu vrea să audă de România. Își trăiește împreună cu iuibita lui și face toată ziua ce face mai bine: se dă cu zmeul.

După ce inițial Curtea de Apel București l-a condamnat pe Radu Mazăre la 4 ani cu suspendare, ÎCCJ a mărit considerabil pedeapsa la 9 ani de închisoare cu executare în dosarul în care Radu Mazăre este acuzat în legătură cu retrocedarea unor imense suprafețe de teren intravilan din Constanța și Mamaia.

De altfel, Radu Mazăre a fost trimis în judecată în anul 2008 alături de alte 36 de persoane dintre care foști și actuali funcționari publici de Primăria Constanța, pe de o parte, și notari și afaceriști, de cealaltă parte.

Mai multe detalii, în materialul exclusiv prezentat, sâmbătă, de Sabina Iosub la "Se întâmplă în România":

×
Subiecte în articol: Radu Mazare
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close