Antena 3 CNN Actualitate PSD: ”Oamenii care folosesc metroul pentru a merge la muncă nu au nicio vină că actuala Coaliție nu știe altceva decât să creeze haos!”

PSD: ”Oamenii care folosesc metroul pentru a merge la muncă nu au nicio vină că actuala Coaliție nu știe altceva decât să creeze haos!”

Dacă PSD ar fi fost la guvernare cu siguranță România nu se afla în haosul actual, transmite Partidul Social Democrat.

PSD: ”Oamenii care folosesc metroul pentru a merge la muncă nu au nicio vină că actuala Coaliție nu știe altceva decât să creeze haos!”
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    26 Mar 2021   •   10:52

”De când au venit la guvernare, tot ceea ce fac în afară de a produce haos este să găsească țapi ispășitori. NU să guverneze! Nu să găsească soluții!

Astăzi a venit iar rândul PSD-ului să fie vinovat pentru haosul de la Metrou, după ce ieri românii au fost vinovații de serviciu și ca urmare guvernanții au introdus noi restricții aberante, care fac mai mult rău decât bine (vezi cazul aglomerărilor din magazine ca urmare a reducerii programului).

Oamenii care folosesc metroul pentru a merge la muncă nu au nicio vină că actuala Coaliție nu știe altceva decât să creeze haos! Luați măsuri pentru a debloca situația, nu pentru a pasa vina! Guvernați sau plecați!”, este mesajul transmis de Partidul Social Democrat, vineri, pe Facebook.

Dacă PSD ar fi fost la guvernare cu siguranță România nu se afla în haosul actual. De când au venit la guvernare, tot...

Publicată de Partidul Social Democrat pe Vineri, 26 martie 2021

Grevă la metrou vineri, 26 martie 2021

Circulaţia trenurilor de metrou este afectată vineri de un protest spontan al unor reprezentanţi ai sindicatului USLM în staţia Piaţa Unirii, care au blocat calea de rulare, împiedicând pornirea la timp, conform programului normal, a trenurilor de pasageri.

Sute de sindicalişti au coborât chiar pe şinele trenurilor, în tuneluri şi au blocat traficul.

Aceştia cer demisia conducerii Metrorex şi ameninţă că nu vor mai ieşi din subteran.

Citiți și: Metroul din București nu circulă. Angajații Metrorex cântă și aplaudă pe șine! S-a întâmplat la stația Piața Unirii

×
Subiecte în articol: metrou grevă
Parteneri
Prognoza meteo pentru iarna 2023-2024 în România
x close