Antena 3 CNN Actualitate Un pastor din Suceava și-a batjocorit, înfometat și abuzat copiii ani la rând

Un pastor din Suceava și-a batjocorit, înfometat și abuzat copiii ani la rând

Un pastor în vârstă de 50 de ani a fost arestat și trimis în judecată de procurorii din Suceava, după ce fiica cea mare, împreună cu soția, l-au reclamat și au povestit drama prin care au trecut în ultimii ani.

Un pastor din Suceava și-a batjocorit, înfometat și abuzat copiii ani la rând
Sursa foto: Pixabay
de Alin Tarnovschi    |    11 Aug 2020   •   21:45

Tată a opt copii, pastorul Constantin Pandelea a început să își terorizeze familia încă din anul 2014, atunci când ar fi început să o violeze pe fiica cea mare, atunci în vârstă de 12 ani.

Recent, fata a împlinit 18 ani și a hotărât să povestească polițiștilor drama prin care a trecut împreună cu surorile și frații.

"În sarcina acestuia s-a reținut faptul că în perioada 2014 – iulie 2020 a exercitat în mod repetat acte de violenţă fizică şi verbală asupra a cinci dintre copiii săi minori, patru de sex feminin şi unul de sex masculin, cărora le aplica lovituri cu corpuri contondente, îi supunea la pedepse şi activităţi grele de gospodărie - uneori şi pe timp de noapte şi ploaie, le aplica corecţii prin privare de hrană, punându-le astfel în primejdie gravă dezvoltarea fizică.

De asemenea, în aceeaşi perioadă, în contextul stării de teroare pe care a creat-o în familie, prin constrângere fizică constând în acţiuni de lovire şi ameninţări cu acte de violenţă, a întreţinut în mod repetat raporturi sexuale cu una din fiicele sale minore, precum şi acte de natură sexuală cu aceasta şi cu celelalte trei fiice”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni.

Pastor acuzat de viol, agresiune sexuală și rele tratamente aplicate minorului

Bărbatul va fi judecat pentru comiterea infracțiunilor de viol în formă continuată, patru infracțiuni de agresiune sexuală în formă continuată și cinci infracțiuni de rele tratamente aplicate minorului.

Vecinii au povestit că pastorul își creștea copiii cu duritate, toți fiind puși la muncă în agricultură, indiferent de vârstă.

×
Subiecte în articol: Suceava
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close