Antena 3 CNN Actualitate Pat suplimentar gratuit și 3 mese pe zi din partea casei pentru copiii de până la 14 ani. Cum puteți beneficia de această ofertă?

Pat suplimentar gratuit și 3 mese pe zi din partea casei pentru copiii de până la 14 ani. Cum puteți beneficia de această ofertă?

”Mare pentru cei mici” este campania prin care mai mulți hotelieri de pe litoralul românesc oferă o serie de gratuități copiilor cu vârsta de până la 14 ani. Astfel, cei mici vor putea beneficia de pat suplimentar în cameră și trei mese pe zi, gratuite.

Pat suplimentar gratuit și 3 mese pe zi din partea casei pentru copiii de până la 14 ani. Cum puteți beneficia de această ofertă?
Sursa foto: pixabay
de Laura Dinu    |    23 Iun 2020   •   13:15

Pe lângă hotelieri, câțiva prestatori de servicii de agrement din sudul litoralului au intrat și ei în campania „Mare pentru cei mici”.

Aceștia oferă intrări libere în parcul de aventuri din Neptun „Parc Aventura”, precum și acces în parcul acvatic Galaxy Water Park Jupiter, pe bază de tombolă.

Mai multe hoteluri s-au înscris până acum în campania care va dura din data de 21 iunie până pe 12 iulie.

Însă lista rămâne deschisă și pentru alți hotelieri care doresc să se alăture campaniei.

Campania ”Mare pentru cei mici” a fost lansată pentru a substitui campaniile clasice de reduceri cu care turiștii erau obișnuiți la începutul sezonului estival

„Ne-am gândit la această campanie specială pentru familii în condițiile în care ultimele luni au fost foarte stresante atât pentru părinți, cât și pentru copii, fiind nevoiți să stea în case, să lucreze și să învețe online, fără prea multe variante de relaxare.

De aceea, vrem să le oferim șansa de a merge în vacanță la mare cu costuri cât mai mici”, a declarat Anca Nedea, acționar și manager general Hotel Opal, unul dintre hotelurile care au intrat în această campanie.

×
Subiecte în articol: mare pentru cei mici

ȘTIRI

Raed Arafat despre planurile României pentru blackout

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close