Antena 3 Actualitate Pavel Abraham: Judecătorii nu puteau trece peste probele video zdrobitoare care îl incriminează pe Mircea Băsescu.

Pavel Abraham: Judecătorii nu puteau trece peste probele video zdrobitoare care îl incriminează pe Mircea Băsescu.

23 Iun 2014   •   12:29
Pavel Abraham: Judecătorii nu puteau trece peste probele video zdrobitoare care îl incriminează pe Mircea Băsescu.
Sursa foto: Foto: Antena 3

Avocatul lui Bercea Mondialul susţine că motivarea judecătorilor este una justă şi că aceştia nu puteau trece peste probele video zdrobitoare care îl incriminează pe Mircea Băsescu.

Mai mult, avocatul Pavel Abraham spune că acestea nu sunt singurele dovezi pe care Bercea Mondial le are împotriva fratelui preşedintelui.   


Tribunalul Bucureşti a decis, în 20 iunie, arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Mircea Băsescu, pentru trafic de influenţă, şi a lui Marian Căpăţână, cel care ar fi fost intermediarul banilor pe care familia lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, i-ar fi dat fratelui preşedintelui Traian Băsescu.

Judecătorul care a dispus arestarea preventivă a lui Mircea Băsescu şi a lui Marian Căpăţână arată în motivarea hotărârii că, pentru cei doi, dreptatea şi libertatea au devenit o marfă care se poate cumpăra şi vinde, fapt ce aduce atingere încrederii în sistemul judiciar.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close