Antena 3 CNN Actualitate PENSII MILITARE. Guvernul va da o nouă lege cu privire la pensiile militiare. Ce schimbări vor apărea

PENSII MILITARE. Guvernul va da o nouă lege cu privire la pensiile militiare. Ce schimbări vor apărea

PENSII MILITARE. Guvernul va da o nouă lege cu privire la pensiile militiare. Ce schimbări vor apărea
27 Mar 2019   •   16:48

PENSII MILITARE. Liviu Dragnea, președintele Camerei Deputaților, s-a întâlnit miercuri, 27 martie, cu reprezentanţi ai asociaţiilor militarilor în retragere şi în rezervă. Discuțiile au avut ca principal subiect pensiile militare.

PENSII MILITARE. Miercuri, 27 martie, la sediul Camerei Deputaţilor, a avut loc o întâlnire a reprezentanților asociațiilor cadrelor militare în rezervă și retragere cu președintele Camerei Deputaților, domnul Liviu Dragnea, ministrul Finanțelor Publice, domnul Eugen Teodorovici, ministrul Muncii și Justiției Sociale, domnul Marius Budăi, secretarul Camerei Deputaților, doamna  Lia Olguța Vasilescu, secretarul Comisiei pentru apărare a Senatului, domnul Mihai Fifor şi chestorul Camerei Deputaţilor, domnul Marcel Ciolacu.  

PENSII MILITARE. A fost abordată tema pensiilor militare, din perspectiva discriminărilor între cadrele militare care au ieșit la pensie în ani diferiți, având funcţii şi grade egale, dar şi acelaşi număr de ani lucraţi.

PENSII MILITARE. Situația este similară cu cea din sistemul public de pensii unde, prin noua lege a pensiilor, s-au rezolvat aceste inechităţi. 

PENSII MILITARE. S-a stabilit formarea unui grup de lucru comun care să elaboreze o nouă lege a pensiilor militare în cel mai scurt timp.

×
Subiecte în articol: guvern schimbari Dragnea

Poliţiştii nu au mai întâlnit aşa ceva niciodată

Un şofer din Bucureşti a ieşit pozitiv la şapte din cele opt substanţe pe care aparatul Drugtest este programat să le detecteze

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close