Antena 3 CNN Actualitate Percheziții la sediul DSVSA Botoșani, efectuate de procurorii DNA. Sunt vizate fapte de corupţie din perioada 2020-2022

Percheziții la sediul DSVSA Botoșani, efectuate de procurorii DNA. Sunt vizate fapte de corupţie din perioada 2020-2022

Procurorii Serviciului Teritorial Suceava al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) efectuează, în această dimineaţă, percheziţii la sediul Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Botoşani.

Percheziții la sediul DSVSA Botoșani, efectuate de procurorii DNA. Sunt vizate fapte de corupţie din perioada 2020-2022
Sursa foto: Google Maps
de Mia Lungu    |    13 Mai 2022   •   10:54

Surse judiciare au declarat că vor fi ridicate mai multe persoane pentru a fi audiate, fără a face precizări cu privire la obiectul dosarului, potrivit Agerpres.

"Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul teritorial Suceava efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupţie, comise în perioada decembrie 2020 - mai 2022", se precizează în comunicatul DNA.

DNA informează că, în urma obţinerii autorizărilor legale de la instanţă, în cursul zilei de astăzi au fost efectuate percheziţii în patru locaţii dintre care una este sediul DSVSA, iar restul domiciliile sau sediile unor persoane fizice şi juridice situate pe raza judeţului Botoşani, precum şi la domiciliul unei persoane fizice din Bucureşti.

DSVSA Botoșani este condusă de Mihai Țurcanu, iar procurorii au sigilat biroul în care acesta își desfășoară activitatea, relatează Botoșăneanul.

La ușă se află un echipaj de jandarmi care se asigură că nu există acces în această încăpere.

×
Subiecte în articol: DSVSA Botoșani procurorii DNA perchezitii
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close