Antena 3 CNN Actualitate Petre Mihail Bacanu câştigă la CEDO în cazul BID. Andreea Marin, câştig de cauză în procesul cu Cancan

Petre Mihail Bacanu câştigă la CEDO în cazul BID. Andreea Marin, câştig de cauză în procesul cu Cancan

Petre Mihail Bacanu câştigă la CEDO în cazul BID. Andreea Marin, câştig de cauză în procesul cu Cancan
Sursa foto: Petre Mihai Bãcanu
04 Mar 2009   •   14:09

În aceeaşi zi în care Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) a dat verdict favorabil lui Petre Mihail Bacanu şi ziarului România Liberă în procesul intentat României în afacerea Nicolae Vacaroiu - Sorin Ovidiu Vântu ? BID, magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au obligat Cancan să scoată de pe site mai multe poze cu Andreea Marin.

După ce Băcanu şi România Liberă au atacat două sentinţe date de tribunalele româneşti prin care erau obligaţi să plătească amenzi penale pentru calomnie, CEDO le-a dat dreptate atât în ceea ce priveşte procedura, cât şi pe fond.

În 2001, redactorul-şef al publicaţiei România Liberă, a publicat anchete despre un presupus trafic de influenta făcut de Văcăroiu pentru Vântu.

Atât ?România Liberă?, cât şi Băcanu vor primi de la stat despăgubiri în valoare de 8.150 de euro.

În ceea ce priveşte cazul Andreei Marin, judecătorii Curţii de Apel au interzis publicaţiei Cancan să publice fotografii în care apare aceasta sau alţi membri ai familiei sale în "activităţi private".

În vara anului trecut, revista a publicat o serie de imagini în care Andreea Marin se afla pe o plajă de pe Coasta de Azur, expunându-şi voluntar sânii.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: proces CEDO
Parteneri
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor
x close