Antena 3 CNN Actualitate Un pianist și proprietarul unui magazin de piese auto administrează spitale. Alexandru Rafila: ”Este absolut incredibil”

Un pianist și proprietarul unui magazin de piese auto administrează spitale. Alexandru Rafila: ”Este absolut incredibil”

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat că unii reprezentanţi ai ministerului în Consiliile de Administraţie ale unor spitale sunt persoane fără experiență pentru funcțiile pe care le ocupă, cu formare în alte domenii.

Un pianist și proprietarul unui magazin de piese auto administrează spitale. Alexandru Rafila: ”Este absolut incredibil”
Sursa foto: Hepta
de Adelina Miron    |    14 Dec 2021   •   17:47

„Un domn care e pianist, altul care avea un magazin de piese auto. Mie mi se pare foarte ciudat. Trebuie să găsim nişte soluţii la nivelul acestor spitale (…) Bunul mers ţine de un CA care cunoaşte tipul acela de activitate. Şi un pianist poate să fie foarte util că mai linişteşte administraţia spitalului, dar chestia asta mi s-a părut absolut incredibilă”, a declarat Alexandru Rafila pentru România TV.

„Probabil făcea parte din strategia de depolitizare”, a remarcat Alexandru Rafila

Întrebat dacă va menţine aceste persoane în funcţii, Alexandru Rafila a răspuns: „Trebuie să evaluăm, că sunt sute de astfel de situaţii. Trebuie să fie persoane care au cea mai mică legătură cu sistemul de sănătate”.
 

×
Subiecte în articol: Alexandru Rafila
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close