Antena 3 CNN Actualitate Piedone încearcă să găsească soluții pentru deblocarea celor 30.000 de tablete pentru elevi

Piedone încearcă să găsească soluții pentru deblocarea celor 30.000 de tablete pentru elevi

Peste 30.000 de mii de tablete destinate elevilor zac într-un depozit din Sectorul 5. Zecile de mii de dispozitive electronice pentru copiii din sector nu sunt utilizate pentru că achiziția directă în valoare 11 milioane de euro a ridicat numeroase suspiciuni. Cristian Popescu Piedone spune că va încerca să deblocheze această situație.

Piedone încearcă să găsească soluții pentru deblocarea celor 30.000 de tablete pentru elevi
Sursa foto: Primăria Sectorul 5/Facebook
de Iulia Gorgorin    |    09 Noi 2020   •   16:10

Noul primar al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone încearcă acum să deblocheze această situație care trenează de mai bine de două luni.

''În spatele acestui blocaj politic se afla cele 30.000 de tablete stocate de peste două luni jumate trei pe stoc si nu se livrează copiilor care au nevoie în Sectorul 5 și sunt privați de învățatul online. 

De ce nu s-au livrat? A început școala, nu s-au livrat. A început valul doi de epidemie, nu s-au livrat. Noi trebuie să deblocăm această situație. Neceistatea urgenței, distriburea acestor tablete care sunt achitate în proporție de 90%', a spus primarul Cristian Popescu Piedone.

Cristian Popescu Piedone, primarul ales al Sectorului 5, a scris despre această situaţie şi pe pagina sa de Facebook.

Ministrul Educației, Monica Anisie, a anunțat că Guvernul României a decis ca de luni elevii să continue educația în mediul online.

 

×
Subiecte în articol: Cristian Popescu Piedone tablete
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close