Antena 3 CNN Actualitate "Plugușorul polițistului pensat". Un agent de poliție face haz de ministrul de Interne și regulile pandemiei

"Plugușorul polițistului pensat". Un agent de poliție face haz de ministrul de Interne și regulile pandemiei

Un polițist rutier din Bihor distrează tot internetul cu videoclipurile în care face haz de deciziile prin care MAI impune diverse activități polițiștilor.

"Plugușorul polițistului pensat". Un agent de poliție face haz de ministrul de Interne și regulile pandemiei
de Alexandra Dima    |    02 Ian 2022   •   12:11

Pe final de an, Octavian Perțea a compus a compus un plugușor în care nimic din MAI nu îi scapă. Capodopera agentului conține aluzii la accidentul în care a fost implicat ministrul de Interne, Lucian Bode, la miștouri făcute pe seama polițiștilor pensați, la controalele pe care poliția trebuie să le facă în pandemie.

„S-a sculat maian, bădica Lucian și a trecut la fapte direct de pe bancheta din spate. S-a uitat în zări și ne-a dat dotări. Dotări cu de toate, la fel ca în state, doar că, din păcate, nu ca în statele civilizate. Nu spun că trăim vremuri grele, dar ne e dor de geaca de piele.

Ia mai mânați măi flăcăi, să se audă la București măi!”

... Declarații, măști, certificate, ia mai lăsați-ne, frate! Că deja ne este dor să dăm amenzi pentru alcool. În loc de controale cu RAR, verificăm codul QR, de parcă accidentul știe că suntem în pandemie.

Ia mai mânați măi flăcăi, puneți masca pe gură, măi!" spune polițistul rutier în Plugușorul polițistului pensat.

 

×
Subiecte în articol: Bihor plugusor Lucian Bode Octavian Perțea
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close