Antena 3 CNN Actualitate Poliția Română, campanie dură pentru folosirea centurii de siguranţă. Cât de ușor poți muri dacă ”păcălești viața"

Poliția Română, campanie dură pentru folosirea centurii de siguranţă. Cât de ușor poți muri dacă ”păcălești viața"

Poliția Română, campanie dură pentru folosirea centurii de siguranţă. Cât de ușor poți muri dacă ”păcălești viața"
Sursa foto: Foto: Politia Romana/Facebook
07 Iul 2016   •   16:19

Poliția Româna a lansat astăzi o campanie dură de conștientizare asupra importanței folosirii centurii de siguranță în trafic, intitulată ”Supraviețuitorii - trișezi centura, păcălești viața".

”De multe ori, conducătorului auto sau pasagerilor le este mai uşor să oprească avertismentul sonor care semnalizează nepurtarea centurii, cuplând centura „peste scaun”, prin faţă sau spatele acestuia sau folosind un dispozitiv similar cu centura (denumit şi „adaptor de centura de siguranţă falsă”). Centura de siguranţă te protejează, dar atunci când iei decizia de a poziţiona centura de siguranţă peste scaun, practic renunţi la protecţie în favoarea sa. Centura de siguranţă este aliatul tău! Cuplează corect centura de siguranţă pentru a te asigura ca toate şansele de supravieţuire în cazul unui accident sunt ale tale, nu ale scaunului!”, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Poliției Române.

 

 

 

×
Subiecte în articol: centura de siguranta
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close