Antena 3 CNN Actualitate Poliţia Română intră în programul "Big Brother". Toate discuţiile cu şoferii vor fi înregistrate

Poliţia Română intră în programul "Big Brother". Toate discuţiile cu şoferii vor fi înregistrate

Poliţia Română intră în programul "Big Brother". Toate discuţiile cu şoferii vor fi înregistrate
de N.B.    |    14 Sep 2011   •   22:06

Toţi agenţii de la Rutieră vor fi echipaţi cu microfoane şi absolut fiecare discuţie cu un şofer tras pe dreapta va fi înregistrată audio şi video.

În curând, poliţiştii vor avea propria filmare a fiecărei acţiuni. Fie că fac o urmărire de zeci de kilometri, fie că amendează un şofer fără centură, dialogul dintre el şi conducătorul auto va fi înregistrat complet. Sistemul există deja, dar este instalat pe o singură maşină de poliţie. Pe cea mai bună.

Microfoanele wireless pe care le vor purta poliţiştii pot capta un dialog care are loc până la 30 de metri de maşina de poliţie. Unitatea centrală a sistemului se află chiar în oglinda retrovizoare şi poate stoca până la 8 ore de înregistrări. 

În momentul în care toate echipajele de la Rutieră vor fi dotate cu sistemul Big Brother, încercările şoferilor de a da mită vor fi aproape imposibile. Dar şi abuzurile poliţiştilor se vor împuţina.

 

×
Subiecte în articol: Poliţia Rutieră big brother discutii mita
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close