Antena 3 CNN Actualitate Polițiști folosiți pe post de poștași de DSP: "Nu vă speriați dacă vă bat la ușă"

Polițiști folosiți pe post de poștași de DSP: "Nu vă speriați dacă vă bat la ușă"

Reprezentanții Sindicatului Europol au acuzat conducerea Ministerului de Interne că intenționează să folosească polițiștii pe post de poștași pentru a-i înștiința pe românii infectați cu coronavirus despre deciziile de izolare sau carantină.

Polițiști folosiți pe post de poștași de DSP: "Nu vă speriați dacă vă bat la ușă"
Sursa foto: Hepta
de Alin Tarnovschi    |    10 Aug 2020   •   15:45

"Polițiștii pe post de poștași. Nu va speriați dacă vă bat la ușă!

După ce polițiștii au fost trimiși să împartă Lumina Sfântă în starea de urgență, iar după Decizia CCR să îi ia pe sus pe cei infectați care refuză să se interneze în spital, acum suntem în fața unui nou episod din serialul - Poliția Română, "moașă comunală".

Așa cum vă informam vineri, Guvernul a emis încă un OUG pentru a include și personalul DSP, respectiv personalul Prefecturilor, care cică sunt în prima linie și cărora statul le va oferi 2500 lei stimulentul de risc, ce urmează a fi decontat din fonduri europene.

Evident ca nici de această dată, ministrul Vela nu a ridicat un deget pentru angajații MAI (polițisti, polițisti de frontieră, jandarmi, pompieri) și nu ne-a susținut cauza nici măcar de ochii lumii.

Iar pentru că cei de la DSP vor primi de acum stimulente de 2500 lei, în județul Olt, s-au gândit să folosească polițiștii pentru a comunica infectaților cu noul coronavirus deciziile de izolare și carantinare neapărat pe semnătura", se arată într-o postare pe Facebook a Sindicatului Europol.

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close