Antena 3 CNN Actualitate Pompă de benzină stricată sau înşelătorie? A alimentat cu 10 litri peste capacitatea rezervorului

Pompă de benzină stricată sau înşelătorie? A alimentat cu 10 litri peste capacitatea rezervorului

Pompă de benzină stricată sau înşelătorie? A alimentat cu 10 litri peste capacitatea rezervorului
09 Noi 2011   •   20:55

Plin cu peripetii pentru un bărbat care a alimentat la o benzinărie din Bucureşti. După ce pompa s-a oprit, afişajul arăta 65 de litri, cu mult peste capacitatea rezervorului. A cerut explicaţii de la angajaţii benzinăriei, dar nu a venit nimeni. Inspectorii de la Protecţia Consumatorului spun că în ultima vreme s-au mai confruntat cu astfel de cazuri.

Un răspuns care i-a şocat pe proprietarii unui Logan, veniţi să alimenteze în benzinăria de la Mioriţa. La fel de mult i-a şocat şi ce a arăta pompa.

În loc să le dea explicaţii proprietarilor maşinii, angajaţii staţiei erau preocupaţi să nu se filmeze incidentul.

Nici distribuitorul de carburanţi şi nici producătorul automobilului nu au oferit explicaţii despre cum de este posibil ca un rezervorul unui Logan să ajungă la 64 de litri. În talon şi în specificaţiile tehnice ale maşinii figurează cantitatea de 50 de litri.

Şi ANPC anunţă că este asaltat de astfel de plângeri. Nu a soluţionat nici una până acum, pentru că nici benzinarii şi nici producătorul auto nu i-au dat ajutor.

 


×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close