Antena 3 CNN Actualitate Pompierii buzoieni care au stins incendii în Grecia, gest eroic la întoarcerea în țară. Au acordat primul ajutor victimei unui accident rutier

Pompierii buzoieni care au stins incendii în Grecia, gest eroic la întoarcerea în țară. Au acordat primul ajutor victimei unui accident rutier

Zece pompieri din Buzău care au participat la misiunea de stingere a incendiilor din Grecia au făcut un alt gest eroic imediat ce au ajuns în țară. Aceștia se întorceau spre casă, când au întâlnit în drum un accident soldat cu o victimă.

Pompierii buzoieni care au stins incendii în Grecia, gest eroic la întoarcerea în țară. Au acordat primul ajutor victimei unui accident rutier
Sursa foto: Facebook/ISU Buzău
de Adelina Miron    |    17 Aug 2021   •   09:55

Pompierii i-au acordat imediat primul ajutor bărbatului rănit și l-au ajutat să-și păstreze calmul până la sosirea echipajelor medicale.

Întâmplare aa fost povestită chiar de ISU Buzău, pe Facebook.

„Pentru noi, a fi pompier nu este un job, ci un stil de viață.

Pe drumul spre casă, cei 10 pompieri buzoieni ce au acționat pe teritoriul Greciei, au dovedit încă o dată empatia față de semeni.

Aflându-se în drum spre Buzău, în microbuzul de transport personal al I.S.U. Buzău, obosiți și nerăbdători să-și întâlnească familiile, au asistat la un accident rutier ce s-a petrecut chiar în fața lor.

Fără să stea pe gânduri, folosind rucsacul medical din dotare, au acordat de urgență prim ajutor calificat victimei, pastrându-l totodată calm, până la sosirea echipajelor medicale în vederea transportării acestuia la spital.

Noi, pompierii, suntem permanent într-o misiune nobilă, oriunde ne aflăm: salvarea celor aflați în nevoie!”

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: pompieri Grecia accident
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close